Playerunknown's Battlegrounds güncellemeye doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Playerunknowns Battlegrounds güncellemeye doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 00:34

Oyuncuların desteğiyle birlikte kısa süre içerisinde çok büyük oynanma rakamlarına ulaşan Playerunknown's Battlegrounds'un bu başarısında oyuncuların isteğine göre sürekli güncelleme getirmesi de etkili. 16. haftasına giren oyun, bu hafta da kapsamlı bir güncelleme ile oyuncularının karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Gelecek güncelleme ile birlikte arayüz sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturulacak. PUGB, işlemci ve kullanıcı performansı açısından 2 iyileştirme ile karşımıza çıkacak. Oyunda, uçak optimize edilecek ve gelişmiş arayüz iyileştirmeleri yapılacak.

Hata düzeltmeleri ise şu şekilde olacak; 

Bilindiği üzere maçın başladığı anda kargo uçağı havada hareketsiz kalıyordu. Oyun yapımcıları tarafından bu hata giderildi. Gelen güncelleme ile birlikte suyun altında kalan araçlara silahlarla zarar verilemeyecek. Gerçekçilik açısından, el bombaları ardı ardına atılamayacak. Bombardımandan sonra kırılan kapılardan geçmek için artık F tuşuna basmak gerekmeyecek. 

Öte yandan, oyun yapımcısı Bluehole'un Playerunknown's Battlegrounds'a devamlı güncelleme getirmesi oyuncuları mutlu ediyor. Bluehole diğer şirketlerin aksine oyuncuların güvenini sonuna kadar kazanmış durumda. 

Haberin Devamı

Yama hakkında diğer detaylara oyunun Steam hesabından ulaşabilirsiniz. 

 

BAKMADAN GEÇME!