Periscope 1 Yaşında!

Güncelleme Tarihi:

Periscope 1 Yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:18

Twitter’ın canlı yayın uygulaması Periscope 1 yaşına girdi. Son zamanların en çok konuşulan uygulamalar arasında olan Periscope ilk yılına dair bazı bilgiler paylaştı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İranlı girişimci Kayvon Beykpour tarafından geliştirilen ve 2015 yılında Twitter tarafından 100 milyon dolar karşılığında satın alınan canlı yayın uygulaması Periscope 1. yaşını kutluyor.

Popüler canlı yayın uygulaması Periscope, koskoca bir seneyi arkasında bırakırken bir çok canlı yayın uygulamasını da geride bıraktı. Uygulama kısa sürede dünya çapında kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Türkiye’de de oldukça hızlı benimsenen canlı yayın uygulaması 1 yıl içerisinde kendini sürekli geliştirdi.

Periscope 1 Yaşında

Periscope, geride bıraktığı ilk yılına dair bazı verileri de açıklamayı ihmal etmedi. Yapılan açıklamaya göre bugüne kadar Periscope üzerinden tam 200 milyon canlı yayın yapılmış. Kullanıcıların her gün toplamda 110 yıla denk gelen bir süre kadar canlı yayın izliyor.

Haberin Devamı

Twitter’ın canlı yayın uygulaması Periscope için açıklanan veriler, uygulamanın kendi türünde lider olduğunu kanıtlar nitelikte. Ancak uzun vadede yerini koruyup koruyamayacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak. Yakında YouTube’un canlı yayın uygulaması olan YouTube Connect’in yayınlanmasıyla Periscope’un kullanıcı sayısında değişiklik olup olmayacağı merak konusu.

İndir.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!