PC'niz PURE ile tam koruma altında

Güncelleme Tarihi:

PCniz PURE ile tam koruma altında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2010 12:48

Kaspersky Lab, hayatın bir parçası haline gelen dijital ortamdaki tüm önemli verileri, gerçek, temiz ve tam anlamıyla koruyan yeni çözümü Kaspersky PURE’ü 13 Nisan'da gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı.

Haberin Devamı

Yapılan eklemelerle internet erişimli bilgisayar kullananlara güvenilir ağ yönetim araçları sunan Kaspersky PURE, bilgileri kriptolama imkanı, genişletilmiş ebeveyn kontrolü, veri yedeklemesi, Windows’un ince ayarlarlarını kolayca yapma ve şifre yönetim programı gibi üstün özelliklerle donatıldı.

Güvenlik yönetim çözümlerinin lider üreticisi olan Kaspersky Lab, ev ve ofis ağlarını koruyan bütünleşik  çözümü Kaspersky PURE’ü pazara sundu. Kaspersky Lab uzmanları tarafından geliştirilen Kaspersky PURE, bilgisayar nerede ve hangi amaçla kullanıyor olursa olsun, güvenli ve korumalı dijital ortam sağlıyor.  Ayrıca, genişletilmiş ebeveyn kontrol, şifreleme araçları ve tüm ağ ile web tarayıcısının ince güvenlik ayarlarını yapma imkanı tanıyor. Böylece kullanıcılar, bilgisayarın uzmanlık isteyen Windows’un standart ve gelişmiş seviyedeki ince ayarlarını artık kendileri kolayca yapabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!