Panasonic 6 ayını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Panasonic 6 ayını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2012 14:52

Panasonic, Türkiye’deki gelişen potansiyelin farkında olarak yatırımlarına ve büyümeye devam edeceğini açıkladı.

Ürün portföyünü de genişleteceğini duyuran Panasonic Türkiye, tüketici elektroniğinde LED aydınlatma, klima gibi segmentlere yeni ürünler ekleyecek.
 
Panasonic Türkiye ayrıca, otomotiv üreticilerine navigasyon, araç içi ses sistemleri ve üretimde kullanılan ana bileşenler gibi yeni ürün gamlarına da yatırım yapmayı planlıyor. Bunun yanı sıra, yurtdışında gerçekleştirdiği güneş enerjisi, yapay fotosentez, geridönüşüm projeleri için Türkiye’de de zemin oluşturma çalışmaları yapıyor. 100. yaşını kutlayacağı 2018 yılında elektronik sektörünün bir numaralı çevreci inovasyon şirketi olmayı hedefleyen Panasonic, dünyanın dört bir yanındaki merkezlerinde büyük performans artışlarıyla tam hız bu önemli yıla hazırlanıyor.
 
Panasonic Türkiye Genel Müdürü Ahmet Telatar,Tüketici elektroniğindeki ürün yelpazemizi genişletmenin yanı sıra otomotiv, enerji, vb. alanlara açılmak için altyapı çalışmalarımızı neredeyse tamamladık. Önümüzdeki dönemlerde kullanıcılarımıza sevindirici gelişmeler duyuracağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!