Oyun turnuvası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oyun turnuvası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 14:11

TTNET’in çevirimiçi oyun turnuvası başladı. Sıkı oyuncuların birbiriyle kıyasıya yarışacağı Playstore 1 Eylül'e kadar sürecek.

Sıkı oyuncuların birbiriyle kıyasıya yarışacağı Playstore - Crysis 2 Oyun Turnuvası 1 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek. 20 Mayıs 2011 tarihinden itibaren www.esl.eu/tr adresinden başlayan Crysis 2 maçları, 3 ay boyunca ne kadar çekişmeli bir turnuva olacağının sinyallerini daha ilk günden vermeye başladı.
 
TTNET, oyun pazarında yine bir ilke imza attı. Türkiye’nin ilk ve tek online oyun mağazası Playstore.com üzerinden oyun meraklıları için düzenlenen Crysis 2 Oyun Turnuvası başladı. Turnuva için kayıtlar da www.esl.eu/tr adresinden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük online oyun turnuvası olan bu organizasyon boyunca, birbiriyle kıyasıya yarışacak oyuncular, 40 bin TL değerinde hediyeler kazanacak.
 
1 Haziran – 1 Eylül 2011 tarihleri arasında devam edecek turnuvaya, ilk 15 gün yalnızca Playstore.com üzerinden Crysis 2 oyununu satın almış olan oyuncular maçlarına başlayabilecek. Diğer tüm orijinal Crysis 2’ye sahip olan oyuncular ise 15 Haziran 2011 tarihinden itibaren turnuva maçlarına başlama hakkına sahip olacak. Oyunu Playstore’dan almış olan oyuncuların şansı, 15 gün daha fazla maç yapma avantajından dolayı diğerlerine göre daha yüksek.
 
Turnuvaya kayıtlar, 35 ülkeden 3 milyon kayıtlı oyuncusuyla dünyanın en büyük online oyun turnuvası organizasyonlarından olan ESL’in (Electronic Sports League) Türkiye web sitesinden (www.esl.eu/tr) yapılabiliyor.“En iyi Crysis 2 oyuncusu benim” diyen herkesin tek başına veya 4 kişilik takımıyla dahil olabildiği turnuvayı 100 bin oyun severin izlemesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!