Oyun düşmanı senatör tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Oyun düşmanı senatör tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:12

Bir dönemler oyunlara açtığı savaş ile adından sıkça söz ettiren ABD Kaliforniya eyaleti eski senatörü LeLand Yee silah kaçakçılığı ve rüşvet suçundan tutuklandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

ABD, Kaliforniya eyaletinin eski senatörlerinden LeLand Yee, bir dönem oyunlara açtığı savaş ile adından sık sık bahsettirmişti. Şiddet içerikli oyunların çocuklar üzerinde olumsuz etkiler yarattığını düşünen eski senatör, şiddet içerikli oyunların geliştirilmesini durdurmak için birçok yasa tasarısına onay vermişti.

Geçmişte şiddet içerikli oyunlara açtığı savaşla adından sıkça bahsettiren Yee, bugünlerde ise yolsuzluk, rüşvet verme, silah kaçakçılığı ve haraç gibi işlediği suçlardan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Oyun düşmanı senatör tutuklandı

Savcılığın LeLand Yee hakkında 8 yıl hapis cezası istemesine rağmen Yee’nin avukatları bu süreyi beş yıla düşürmeyi başardı.

Haberin Devamı

Şiddet içerikli oyunlara karşı çıkan Yee’nin silah kaçakçılığı suçundan hapse atılması oyun dünyasında bomba etkisi yaratırken, oyun severlerin bu olaya verecekleri tepki merak konusu.

indir.com tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!