Outlook oturum açma linki 2022 - Outlook giriş yap, login yap ve DM kutusu aç

Güncelleme Tarihi:

Outlook oturum açma linki 2022 - Outlook giriş yap, login yap ve DM kutusu aç
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2022 22:26

Hotmail giriş işlemleri, çevrimiçi haberleşme platformları içinde en fazla tercih edilen seçeneklerden birisi olarak kullanılır. Özellikle de iş hayatında pek çok kişi Hotmail’e giriş yaparak şirket dışı ya da şirket içindeki iletişimi sağlar. Outlook oturum açma linki 2022 nedir sizler için derledik.

Haberin Devamı

Hotmail giriş yapma ve mail kutusu açma linkini pek çok kişi sorguluyor. Outlook olarak da bilinen Hotmail giriş linki sayesinde kaydolma ve hesap açma gibi işlemleri de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 Outlook Oturum Açma Linki 2022

 Hotmail, çevrimiçi iletişim platformları içinde bulunan en yaygın kullanılan seçenekler arasında yer alıyor. Tüm dünya ve Türkiye üzerinde sayısız üyeye sahip olan Hotmail ile birlikte iş hayatınızda da iletişimi önemli ölçüde kolaylaştırabilirsiniz. Bunun için de Hotmail giriş işlemini gerçekleştirmeniz gerekir.

 Hotmail hesabına giriş yapmak isteyen kişiler arama motoru üzerine 'hotmail giriş' yazarak direkt olarak hesabına da ulaşmaya çalışıyor. Doğru adresi bulmayan kişiler bu konuda ayrıntılı bilgileri sıkça araştırıyor. Hotmail için daha önce gerçekleştirdiğiniz bir üyelik bulunmuyorsa ve kaydolmak istiyorsanız “https://signup.live.com/signup?mkt=tr-tr&lic=1&uaid=aa9f370ccf7149b38e38c4ae88fc0bdd” linkine tıklamanız gerekiyor. Özellikle de tarayıcı üzerinden ilk defa hotmaile giriş yapmak isteyen kişiler için ayrıntılar şu şekildedir;

Haberin Devamı

Öncelikle yukarıda yer alan linke tıklamanız gerekir.

Karşınıza çıkan pencereye mail adresini ve uzantısını seçmeniz gerekir. Seçmiş olduğunuz mail adresi kullanımda ise size benzeri mail adresleri önerir.

Mail adresinize karar verdikten sonra ise, ''devam edin'' butonuna tıklamanız gerekir.

Ardından parolanızı seçmeniz gerekir.

Adınızı ve Soyadınızı girmeniz gerekir.

Diğer istenen tüm bilgileri de tamamen doldurduktan sonra mail adresiniz açılmış olur.

Outlook Giriş Yap

 Outlook hesabı açmak için, online bir şekilde bir form doldurması gerekir. Bu sayede outlook’a kayıt olmanız gerekir. Outlook hesabını ise, Türkçe ve ücretsiz bir şekilde açabilirsiniz. Outlook hesabı ise, e-posta gönderip alabileceğiniz bir gelen kutusuna sahip olan bir özelliğe de sahiptir. Aynı zamanda diğer Microsoft servislerinde de oturum açmanıza imkan sağlayan önemli bir hizmet sunar. Hotmail hesabına giriş yapmak için girmeniz gereken kullanmanız gereken link ise “https://login.live.com/” şeklinde bilinir. Bağlantınızın ve üretkenliğinizin en üst düzeyde olması için gereken her şeyi Hotmailde bulabilirsiniz. E-postanızı, Kişilerinizi, Takviminizi ve Görevlerinizi ortak bir cihazda güvenle görüntüleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Hotmail Tarihçesi

 Hotmail, 1995 yılında Jack Smith ve Sabeer Bhatia tarafından kuruldu. Bu dönemde tarayıcı üzerinden de kullanılabilen ilk e-posta programı olarak da bilinen Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir bir hale geldi. Hotmail ismi Sabeer ve Jack yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları zaman HTML harflerini çağrıştırdığı için seçildi. Çünkü servisin orijinal ismi ise, HoTMaiL'dir.

 1997 yılının Aralık 8,5 milyon kullanıcıya sahip olan Hotmail, yaklaşık olarak 400 milyon Amerikan dolarına Microsoft'a satıldı ve MSN şemsiyesine alındı. İki yıl sonra ise, 1999 yılında Şubat ayında Hotmail 30.5 milyon üyeye ve 17 farklı dil desteğine de sahiptir. 2007 yılında MSN Hotmail isminin altında hizmet veren servis adı ise, Windows Live Hotmail olarak da değiştirildi. Windows Live Hotmail Microsoft'un Windows Live Grubu tarafından da yaklaşık olarak 3 yıldır Windows Live Mail adı altında geliştiriliyor ve deneme sürümü olarak da seçilmiş olan kişiler tarafından kullanılabiliyordu. Windows Live Hotmail, MSN Hotmail'e göre çok daha sade, güvenli ve kullanışlıdır. Yapılan son güncellemeler ile birlikte ise, Windows Live Hotmail 5 GB Ücretsiz E-Posta kapasitesi de sunuyor ve Plus seçeneği ise 10GB olarak biliniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!