Optoma'dan DLP teknolojisine sahip projektör

Güncelleme Tarihi:

Optomadan DLP teknolojisine sahip projektör
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 13:57

Türkiye pazarında yeni yeni dikkat çeken Optoma, DLP teknolojisine sahip projeksiyon ürünleriyle öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Yakın zamanda Türkiye pazarına giren projeksiyon ve ses ürünleri üreticisi Optoma’nın Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Düzgün Türkiye hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, “Optoma olarak dünyanın en büyük DLP projektor üreticisi ve markasıyız. Dünya genelinde özellikle son yıllarda yaptığımız çalışmalarla hem Optoma’nın konumunu pekiştiriyor hem de birçok ürün segmentine bulunuyoruz. Türkiye operasyonumuza başladığımız 2016 yılından bugüne kadar da her yıl büyüyerek pazar payımızı arttırıyoruz. Türkiye’de önümüzdeki dönemlerde bu büyümemizi devam ettirerek ilk sırada olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Şirket, Türkiye operasyonları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Texas Instruments tarafından öncülük edilen DLP teknolojisine sahip ödüllü projeksiyonları ve Nu Force ses aralığıyla geliştirdiği ses ürünleriyle Optoma, Türkiye pazarında da daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Düzgün sözlerine şöyle devam etti; “Projeksiyon ürünlerini tercih eden kullanıcılar öncelikli olarak parlaklık, çözünürlük, kontrast oranı ve kullanım ömrü gibi özelliklerine dikkat ediyor. Bu noktalarda DPL tipi yeni nesil projektörlerin LCD projektörlere göre birçok avantajı bulunuyor. Özellikle yüksek kontrast oranlarıyla gerçeğe daha yakın görüntüler elde edilebiliyor. Aynı zamanda DLP teknolojili projektörlerimiz sahip olduğu bileşenleri sayesinde daha basit ve yeni nesil bir yapı sunuyor. Böylece LCD tipi projektörlere göre çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak herhangi bir bakım gerektirmiyor bu da onemli bir maliyet avantajı olarak kullanıcıya geri dönüyor. Lambalı DLP ürünlerimizde daha önce 6000-10000 saat olan lamba ömrünü artık birçok ürünümüzde 15000 saate kadar çıkarmış durumdayız. Bunun yanında LED ve lazer teknolojisine sahip ürünlerimizde bu oranın 20000-30000 saate kadar ulaştığını söyleyebiliriz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!