Netflix Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim? Netflix Üyelik Şifresi Değiştirme Ve Öğrenme

Güncelleme Tarihi:

Netflix Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim Netflix Üyelik Şifresi Değiştirme Ve Öğrenme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:58

Netflix, son zamanlarda pek çok dijital film ve dizinin yayınlandığı bir platformdur. Bu platforma üye olan kişiler, binlerce film ve dizi içinden istediğini kolaylıkla seyredebiliyor. Fakat bazen insanlar Netfilix şifresini unutabiliyor. Netflix şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim diyorsanız sizler için derledik.

Haberin Devamı

 Aylık abonelik sistemine dayalı olarak çalışan medya içeriği platformu Netflix'in kütüphanesinde bulunan dizi ve filmler ile çok keyifli anlar geçirebilirsiniz. Bu platforma bir defa giriş yaptığınız zaman çıkış yapana kadar şifrenize ihtiyacınız kalmadığı için Netflix şifresi sıkça unutuluyor. 

 Netflix Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim? 

 Unutulan Netflix şifrenizi değiştirmek için parolanızı, bir parola sıfırlama e-postası ya da bir kısa mesaj alarak (hesabınıza da telefon numaranızı eklediyseniz) kolaylıkla sıfırlayabilirsiniz. Netflix’e kaydolduğunuz e-posta adresini ya da telefon numarasını unuttuysanız, hesabınızı kurtarmak için çevrimiçi olarak ek bir bilgi de sağlayabilirsiniz. 

 Netflix Üyelik Şifresi Değiştirme ve Öğrenme 

 Netflix'te şifrenizi unuttuğunuz için oturum açamıyorsanız parolanızı, e-posta ya da hesabınıza telefon numaranızı da eklediyseniz kısa mesaj yolu ile kolaylıkla sıfırlayabilirsiniz. Siteye kaydolduğunuz e-posta adresini ya da telefon numarasını unutursanız da hesabınızı kurtarmak için çevrimiçi olarak da daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Parolayı E -posta Yolu ile Sıfırlama 

netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret ederek e-posta seçeneğini tercih etmeniz gerekir. 

E-posta adresinizi girerek “Bana E-posta Gönder” öğesini seçmeniz gerekir. 

Aldığınız parola sıfırlama e-postasında bulunan adımları takip etmeniz gerekir. Netflix'te otomatik bir şekilde oturum açabileceğiniz bir bağlantı adresi içeren e-posta adresi yaklaşık olarak birkaç dakika içinde ulaşır. Oturum açtıktan sonra ise, yeni bir parola oluşturmanız istenir. Fakat yeni parolanız eski parolanız ile aynı olamaz.

 Parolayı Sms Yolu ile Sıfırlama

 netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret ederek kısa mesaj seçeneğini seçmeniz gerekir. 

Netflix hesabınızın bağlı bulunduğu telefon numarasını girmeniz gerekir. 

Mesaj Gönder öğesini seçmeniz gerekir. 

Daha sonra, size parolanızı sıfırlamak için girmeniz gereken bir doğrulama kodu gönderilecektir. Kodun geçerliliği ise, yaklaşık olarak 20 dakika sonra sona erer. 

Haberin Devamı

Fatura Bilgilerini Kullanarak Hesap Bilgilerini Kurtarma 

 Netflix tarafından her ay faturalandırılıyorsanız ama telefon numaranızı ya da e-posta adresinizi unuttuysanız şu şekilde parolanızı yenileyebilirsiniz; 

netflix.com/loginhelp sayfasını ziyaret etmeniz gerekir. 

E-posta adresimi ya da telefonumu hatırlamıyorum öğesini seçmeniz gerekir. 

Hesabınızdaki ad ve soyad ile birlikte kayıtlı olan kredi kartı ya da banka kartı numarasını girmeniz gerekir.

 Ardından da “Hesabı Bul” seçeneğini tercih etmeniz gerekir. Böylelikle hesabınızı bulabilir ve şifrenizi de değiştirebilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!