Netflix fiyatları ne kadar? Netflix'e nasıl sahip olabiliriz?

Güncelleme Tarihi:

Netflix fiyatları ne kadar Netflixe nasıl sahip olabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 10:45

Dizi ve filmleri online platformunda barındıran Netflix, artık ülkemizde de hizmet verecek. Netflix’in ismini bugüne kadar ülkemizde çok sık duymamış olmasak da dünya üzerinde 70 milyon takipçisi olduğunu belirtiliyor. Peki Netflix fiyatları ne kadar ve nasıl sahip olabiliriz?

Haberin Devamı

Netflix, aylık abonelik ile çalışan bir sistemdir.  Basic üyelik ile abonelik başlatmak isterseniz aylık fiyatı 26,99 TL olarak belirtiliyor. Fakat bu seçenek ile yayınları HD kalitede izlemeniz mümkün olmuyor. Basic üyelik yerine Standart üyeliğe abonelik başlatarak HD kalitede yayın izleyebilirsiniz. Standart üyelik aylık 33,99 TL ve aynı anda sadece 2 yayın izleyebiliyorsunuz. Netflix sisteminde en donanımlı paket ise sadece aylık 40,99 TL olarak belirlenmiş. Bu paket Premium olarak adlandırılıyor ve Ultra HD kalitede yayın izleme şansını sunuyor. Buna ek olarak aynı anda 4 yayın izleme şansına sahip oluyorsunuz.

Netflix fiyatları ne kadar Netflixe nasıl sahip olabiliriz

Haberin Devamı

Netflix’e nasıl sahip olabiliriz?

Netflix’ sahip olmak için sadece tablet veya akıllı telefonunuzdan kendi uygulamasını indirebilirsiniz. Eğer bu hizmeti bilgisayardan almak isterseniz resmi sitesine ulaşmanız gerekmektedir. Ayrıca resmi sitesi üzerinden Netflix’e sahip olduğunuz takdirde 1 aylık demo üyelik şansı yakalayabiliyorsunuz. Bu arada ufak bir dipnot daha: Netflix Türkiye’ye geldi, fakat henüz Türkçe altyazı seçeneği bulunmuyor.  Önümüzdeki zamanlarda bu soruna da bir çözüm getirilmesi bekleniyor.

Netflix Türkiye'de  

Netflix'in CEO’su ve kurucu ortağı Reed Hastings Netflix‘in 190’dan fazla ülkede internet TV servisi veriyor olduğunu söyledi. Global internet televizyonu ağı olma yolunda hızla ilerleyen Netflix'in yayın verdiği 21 dil mevcut. Bunlar arasında İngilizce'nin dışında Arapça, Çince'de bulunuyor.

Netflix Türkçe kullanılıyor mu?

Netflix dillerinden biri Türkçe değil ve Türkçe altyazı ya da dublaj da şu an için pek az filmde bulunuyor. Bunlardan biri Shrek. Netflix Türkiye pazarında yaygınlaştıkça menülerin de Türkçeleştirilmesi ve daha fazla altyazı ve Türkçe dublaj olan filmin yayında olmasını bekliyoruz.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!