MusicBee 3 : Başarılı bir müzik yöneticisi

Güncelleme Tarihi:

MusicBee 3 : Başarılı bir müzik yöneticisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 10:10

Geniş bir müzik arşivine sahipseniz, MusicBae en yararlı yardımcınız haline gelebilir. Bu program ile müziklerinizi düzenlemek, oynatmak v bulmak son derece kolay hale geliyor. Müzikleirnizi Windows Medya Kütüphanesinden, istediğiniz klasörlerden veya iTunes üzerinden yazılıma aktarabilirsiniz. Ayrıca MusicBee'nin belirli klasörleri takip altına almasını sağlayarak, ilgili klasörlere ekleyeceğiniz müziklerin anında MusicBee tarafından da kütüphaneye alınmasını garanti altına alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yazılımın Gelişmiş bir etiketleme sistemi var. İsterseniz otomatik etiketleme ile internetten bilgilerin MusicBee tarafından derlenmesini sağlayabilir, isterseniz de manuel olarak istediğiniz bilgileri girerek koleksiyonunuz üzerinden daha yüksek kontrol sağlayabilirsiniz. (Biz ikisini birden yapmayı tercih ettik.) MusicBee web tabanlı popüler radyo istasyonlarından yayaın dinlemenizi sağlayabiliyor, partiler için çalma listeleri oluşturabiliyor, müzik CD'leri hazırlayabiliyor, birbirinin kopyası girdikleri silebiliyor ve dosya türlerini birbirine dönüştürebiliyor. Ayrıca program eklentileri ile çok daha farklı özellik ve araölara kavuşabilirsiniz. Programın hem kullanılabilen hem de portatif sürümleri mevcut. Portatif sürümde programı USB belleğinize atarak istediğiniz platformda kullanabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Son sürüm ile birlikte, MusicBee'nin kullanıcı arayüzünde de yenilikler gerçekleştirildi. Bu yeniliklerden en dikkat çekeni, sekmelerin kullanılmaya aşlanması. Sekmeler aracılığıyla müzik, çalınan müzik, oynatma listesi ve müzik gezgii gibi bölümler arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. Program istediğiniz bölümleri atamanıza da izin veriyor. 

Yeni sürüm ile yazılımın performansı da geliştirilmiş. Özellikle de oldukça büyük arşivler söz konusu olduğunda son sürümün farklı iyice ortaya çıkıyor. Ayrıca MusicBee'nin entegre internet tarayıcısı kaldırılmış. Yani tıkladığınız bağlantılar artık kendi tarayıcınızda açılacak.

İşletim sistemi: Wndows Vista, 7, 8, 10

Dil: İngilizce

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!