Motorola P40 Play'e ait ilk çizimler gün yüzüne çıktı

Güncelleme Tarihi:

Motorola P40 Playe ait ilk çizimler gün yüzüne çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 09:38

Motorola'nın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni telefonu Motorla P40'a ait yeni çizimler internette yayınlandı. Son görüntülere bakıldığında telefonun nasıl bir tasarımla geleceği net bir şekilde görülüyor.

Haberin Devamı

Motorola, kendi 5G telefonu üzerinde çalışıyor. Bunun ilk meyvesi ise Motorola P40 Play olacak gibi görünüyor. İlk çizimleri ortaya dökülen telefonun önünde damla şeklindeki bir çentiği barındıran ve alt kısmında da geniş bir çerçeve ile çevrelenmiş bir ekran göze çarpıyor. Telefonun arka kısmında da çift lensli arka kamera modülü, parmak izi sensörü ve hoparlör ızgarası bulunuyor. Görmesi zor olsa da, çerçevenin alt kısmında Micro USB bağlantı noktası ve üst kısmında 3,5 mm kulaklık girişi var.

5.6 inç'lik ekranla gelmesi beklenen telefon, 147,7 x 71,5 x 9,2 mm ölçülerindeki cihaz gövdesinde konumlanacak ve arka kameralar 13 MP çözünürlüğü destekleyecek. P40'ın P30 serisinin izini takip etmesi durumunda üç ayrı akıllı telefon modeli bizi bekliyor olabilir: Standart P40 modeli, daha büyük bir P40 Plus ve daha uzun pil ömrü sunan P40 Play.

Motorola P40 Playe ait ilk çizimler gün yüzüne çıktı

Amiral gemisi P40'ın 'delikli' bir ekrana sahip olacağı ve Android One'ı kullanacağı söylentisi daha önce ortaya çıkmıştı. Bu sebeple Çin'in dışında piyasaya sürülen Android One modelinin daha önce de söylentilere konu olan One Vision ismi ile pazarlanacağı düşünülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!