Minecraft Hileleri Açma Nasıl Yapılır? Minecraft Hile Kodları Ve Komutları Nelerdir

Güncelleme Tarihi:

Minecraft Hileleri Açma Nasıl Yapılır Minecraft Hile Kodları Ve Komutları Nelerdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:25

Mineceaft hileleri açma sıklıkla kullanılan uygulamalar arasındadır. Özellikle kullanım alanı bakımından önem taşıyan kodlar arasında yer almaktadır. Bu bakımdan minecraft hileleri açma nasıl yapılır? Hile kodları ve komutlarını öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla oyun içerisinde kullanabilirsiniz. Minecraft hileleri açma nasıl yapılır? Minecraft hile kodları ve komutları nelerdir detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Minecraft son yıllarda sıklıkla oynanan bilgisayar oyunları içerisinde yer almaktadır. Minecraft oyunlarının içerisinde kolay bir şekilde etap geçmek amacıyla hilelere başvurulmaktadır.

Minecraft Hileleri Açma Nasıl Yapılır?

Minecraft oyunu içerisinde farklı bir kaç mod bulunmaktadır. Bu modlara detaylarıyla bakılacak olursa Hayatta kalma modu ve yaratıcı modları üzerinde durulmaktadır. Hayatta kalma modu oyun içerisinde ölmemek ve etapları kolaylıkla aşmak amacıyla sıklıkla kullanılmaktadır. Yaratıcı modlar ise oyuncunun kendi hayal gücünü kullanarak oyuna şekil verme ve daha heyecanlı hale getirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Minecraft içerisinde hile kodu açılmasına bakılacak olursa öncelikle oyuna girmek gerekmektedir. Oyunu çalıştırdıktan sonra giriş ekranındayken T harfine basılması gerekmektedir. Ardından açılan ekrana gamemod 1 yazılması sağlanmalıdır. Son adımda ise kullanılan hile kodlarını ekrana girmek yeterli olacaktır.

Oyun çerisinde hile kullanmak için ayarlar menüsü içerisinde hileler başlığının aktive edilmesi gerekmektedir. Eğer sadece mevcut sistem ayarları olarak bilinen varsayılan mod seçilmesi halinde konuşma, yetkilendirme ve oyunun kuralları dışında farklı herhangi bir değişikliğe izin verilmemektedir.

Hile komutlarının kullanılması için yazılacak komutun önüne ters kesme işareti / mutlaka kullanılmalıdır. Dikkat edilmesi gereken kısım yaygın şekilde hile kullanımı söz konusu olması halindee diğer oyuncuların da aynı hileleri kullanarak kullanıcıyı oyun dışı bırakması söz konusu olacaktır. Bu sebeple kullanılması gereken yerde uygun hileler yapılması yerinde olacaktır.

Hayatta kalma modu detaylarına bakılcak olursa kullanıcının yeteri kadar eşyası yiyeceği kısacası hayatta kalması için bir takım ihtiyaçları vardır. Bu modda kullanıcı

Minecraft Hile Kodları ve Komutları Nelerdir?

Minecraft oyun için tanımlanmış hile kod ve komutları vardır. Zaman zaman bu kodlar girilerek oyuna istenen yön verilmektedir. Bu arada bu shile kodlarının çalışabilmesi için oyun sürümü de öenmlidir.
Oyun hile ve kodlarının çalışması için gerekli ekranlara doğru komutları yazarak giriş yaptıktan sonra
güncel hile listesine göre kodların girişleri yapılmaktadır.

Son sürüme ait Minecaraft hile kodları ise şu şekilde yer almaktadır. /gamemod 1 bu yaratıcı modlar için geçerli kod türüdür. hel1 ve help2 hile kodları olarak kullanılır. Ban ve isim ile yasak koyabilir, tp isim ile oyuncu ışınlama yapılmaktadır. Stop ile sunucu kapatılmaktadır. kill all mobs bütün moblar ölmektedir. Hayatta kalma modu ise /gamemod survival geçmek söz konusu olacaktır.


Mine craft oyunun da hile kodlarının rahatlıkla kullanılabilmesi için işletim sisteminin en az windows 10 sürümünde kullanılması gerekmektedir. Oyun içerisinde mod değiştirmektedir. Bunun için doğru hile kodlarının zamanlamasını doğru yaparak girilmesi uygun olacaktır.

Minecraft içerisinde istenildiği zaman izleyici moduna da geçilebilir. Bu işlem için /gamemode spectator kodu ile, yaratıcı modu kullanarak f3+N tuşu ile zorlayıcı modda ise ölmek suretiyle izleme moduna geçilmesi mümkün olacaktır.

Hile kodları ve komutları kullanmak suretiyle Minecraft oyunu eğlenceli hale gelmesi çok kolay olmaktadır. Kullanıcılar bu kodları kullanarak etapları ve zorluk seviyelerini kolaylaştırmakta ve bir sonraki bölüme rahatlıkla geçmek söz konusu olmaktadır. Son dönemlerin en eğlenceli oyunları arasında yer alan Minecraft ve hileleri konusunda yeni komutlar geldikçe kullanıcılar ile paylaşılmaktadır. Minecraft oynandıkça geliştirilen online oyunlar arasında baş sırayı çekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!