Microstrategy nedir?

Güncelleme Tarihi:

Microstrategy nedir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2021 17:29

Microstrategy,1989 yılında Michael J. Saylor ve Sanju Bansal tarafından kurulan yazılım tabanlı ABD'li firmadır. İş zekasını yönlendirmek ve mobil uygulamalar geliştirmek için dahili ve harici verileri analiz etmek için yazılım geliştiren firma, SAP, IBM ve Oracle ile rakiptir. İşte, Microstrategy hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Şirketin iş zekası yazılımının en yeni platform sürümü olan MicroStrategy 2020, satıcının HyperIntelligence yeteneklerinde iyileştirmeler, artırılmış zeka ve makine öğrenimi teknolojisi kullanan yerleşik bir analitik sistemi içerir. 

Önceki platform sürümü olan MicroStrategy 2019 ise üç alana odaklanmıştı: birleşik analitik, veri kaynaklarına ve uygulamalara genişletilmiş bağlantıya izin verme; daha kolay mobil uygulama geliştirme için dönüşümsel mobilite; ve Bluetooth kimlik tespiti ve sesi entegre eden HyperIntelligence.

Önceki yazılım paketi olan MicroStrategy 10, MicroStrategy Analytics, MicroStrategy Mobile ve Usher'dan oluşuyordu.  Veri ambarları, Excel dosyaları ve çeşitli kaynaklardan gelen büyük verilerde arama yapmak ve analitik gerçekleştirmek için iş zekası ve tahmine dayalı analitiği kullanmakta. 

Haberin Devamı

2010'da piyasaya sürülen MicroStrategy Mobile, Analytics yeteneklerini iPhone , iPad , Android ve BlackBerry için uygulamalara entegre eden bir yazılım platformudur . Verileri farklı platformlar için yeniden biçimlendirmeye gerek kalmadan daha kolay erişim sağlar. 

Usher, kuruluşların dijital ve fiziksel erişimi kontrol etmeleri için güvenli bir yol sağlayan bir dijital kimlik bilgisi ve kimlik istihbaratı ürünüdür. Fiziksel rozetleri ve parolaları güvenli dijital rozetlerle değiştirir ve kullanıcı davranışı ve kaynak kullanımı hakkında bilgi üretir.  Usher, üç faktörlü kimlik doğrulama, bant dışı kanallar, zaman sınırlı kodlar ve çift yönlü açık anahtar altyapısı şifrelemesi kullanır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!