Max Payne 1 Hileleri Nasıl Yapılır? Max Payne 1 Hile Kodları

Güncelleme Tarihi:

Max Payne 1 Hileleri Nasıl Yapılır Max Payne 1 Hile Kodları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2022 20:22

Max Payne hileleri, oyun severler tarafından sıklıkla aranmaktadır. Özellikle bölümlerin kolay bir şekilde geçilmesi bakımından, Max Payne hileleri önem arz etmektedir. Bu bakımdan Max Payne hilelerini öğrenebilir ve oyun içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Peki, Max Payne 1 Hileleri nasıl yapılır? Max Payne 1 hile kodlarını detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Max Payne hileleri ile oyun daha çabuk bitirilmektedir. Bu bakımdan Max Payne hileleri çok fazla tercih edilmektedir. Max Payne hilelerin kullanılabilmesi için öncelikle konsolun aktif hale getirilmesi gerekmektedir.

Max Payne 1 Hileleri Nasıl Yapılır?

Max Payne hilelerini yapmak için öncelikle basit bir şekilde konsol aktif duruma getirilmektedir. Oyunun kısayolunun oluşturulması sonrası konsol aktif edilmektedir. Hileli bir şekilde oynanabilmesi için her seferinde oluşturulan kısayoldan oyun açılmaktadır. Oyuncular kısayolu masaüstüne atayarak daha hızlı oyuna erişmektedir. Konsola erişmek isteyen oyuncular, ''Esc'' tuşunun hemen altında bulunan ('') tuşuna basmaktadır. Sonrasında kod yazarak hileleri aktif etmektedir. Eğlenceli bir oynanışa sahip olan Max Payne, her yaştan oyuncu tarafından çok fazla sevilmektedir.

Max Payne hilelerini kullanan oyuncular, oyunda daha fazla güçlenmektedir. Bununla birlikte zorlu görevlerin üstesinden gelinmektedir. Rockstar Games tarafından geliştirilen Max Payne, dönemin en iyi oyunları arasında gösterilmektedir. Birçok silahı kullanabilen Max Payne karakteri, hileler ile daha çok güç kazanmaktadır. Farklı mekanlarda çatışılmakla birlikte çatışma sırasında çeşitli nesnelerin arkasına saklanılmaktadır.

Zamanı yavaşlatarak düşmanların kolay bir şekilde öldürülmesi, oyunculara zevk vermektedir. Birçok aksiyon görevini yerine getiren oyuncular, zorlandıkları bölümleri hile kullanarak geçmektedir. Bazı durumlarda zorlu görevlerin üstesinden gelinmesi için adeta hile kullanılması gerekmektedir. Komut ekleyen oyuncular F12 tuşuna basarak konsolu açabilmektedir. Bundan sonra şifreler yazılarak Max Payne hileleri aktif duruma getirilmektedir.

Oyunu daha eğlenceli hale getiren Max Payne hileleri, karaktere ölümsüzlük ve sağlık gibi özellikler kazandırmaktadır. Silah, otomatik mermi, ölümsüzlük ve sınırsız mermi hileleri ile oyunda büyük avantaj elde edilmektedir. Masaüstü bilgisayarların yanı sıra mobil cihazlar için de hile kullanımı aktif hale getirilebilmektedir. Macera, aksiyon ve nişancı oyunu Max Payne, geniş oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Max Payne 1 Hile Kodları

Aşağıda paylaşılan kodlar girilerek hileler testten geçirilmektedir.

Haberin Devamı

god - Ölümsüzlük modunu aktif etmektedir.

Haberin Devamı

clr - Konsol ekranını temizlemektedir.

mortal - Ölümsüz modunu etkisiz hale getirmektedir.

coder - Bütün silahlar, ağrıs kesici ve sınırsız mermi vermektedir.

quit - Oyundan çıkılmasını sağlamaktadır.

Silah ve sağlık hileleri için aşağıda paylaşılan kodlar kullanılmaktadır.

getdragunov - Keskin nişancı silahını mermi ile vermektedir.

gethealth - Sağlık barını sıfırlamaktadır.

getberetta - Maksimum mermi ile tabanca vermektedir.

getcoltcommando - Maksimum mermi ile tüfek verilmesini sağlamaktadır.

getpumpshotgun - Ağır makineli tüfek silahını maksimum mermi ile vermektedir.

Hileleri kullanan oyuncular, farklı durumlara şahit olmaktadır. Özellikle oyunu birkaç kez bitirmiş olan kişiler, bir kez de hile ile oyunu bitirmektedir. Hile kodları oyun içerisinde test edildiğinde, sorunsuz çalıştığı görülmektedir. Hile içeriğinin doğruluğu ve güvenliği teyit edildiğinden, oyuncular herhangi bir güvenlik sorunu yaşamamaktadır. Oyuncular hile ile oynamaktan sıkıldığında, kolayca hileyi kapatabilmektedir.

Oyun deneyimini artıran Max Payne hileleri, hali hazırda yetenekli olan karaktere daha fazla özellik kazandırmaktadır. Ölümsüzlük hilesi ile birlikte oyunun kolay hale geldiğini düşünenler, normal oyununa dönmek için ölümsüz hilesini pasif hale getiren kodu yazmaktadır. Oyunda silah kullanımının önemi göz önüne alındığında, bütün silahların kullanıma sunulduğu kod önem arz etmektedir. Hiçbir kıstasa bağlı kalmayan oyuncular, karakterine uçma özelliği bile kazandırabilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!