Marvel vs Capcom: Infinite'i hikaye videosu yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Marvel vs Capcom: Infinitei hikaye videosu yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 10:11

Marvel vs Capcom: Infinite'in çıkmasına az bir süre kala yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Oyun severlerin merakla beklediği oyun 19 Eylül'de raflarda yerini alacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl duyurulan Marvel ve Capcom ortak yapımı Mavel vs Capcom: Infinite oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Eski Arcade makinelerinin en popüler oyunlarından olan Marvel vs Capcom’un yeni versiyonunun nasıl olacağı ise merak konusu. Oyun için dün yeni bir video yayınlandı. Daha önce 1 dakikalık oynanış videosu yayınlanmıştı bu videoda ise oyunun hikayesi hakkında bilgi sahibi oluyoruz.

Oyunda karşımıza Marvel ve Capcom evrenlerinin kötü adamları sıklıkla çıkacak gibi görünüyor. Marvel evreninin en ilgi çeken Infinite Stone’lar nu oyununda en önemli konusu olacak. Marvel evreninde taşları ele geçrerek tehdit edecek karakter Ultron, Capcom tarafında ise Sigma olacak. Bu iki karakter taşları toplayarak birleşecek ve Ultron Sigma adıyla iki ekibin de karşısına geçecek.

Haberin Devamı

19 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için raflarda yerini alacak oyuna 59,99 dolar (215,57 TL) vererek sahip olabileceğiz.

Son yayınlanan hikaye videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!