MailStore 10.0.1 : Tüm e-postalarınızı yedekleyin

Güncelleme Tarihi:

MailStore 10.0.1 : Tüm e-postalarınızı yedekleyin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 10:11

Çoğu ücretsiz e-posta hesabının limitli bir depolama alanı vardır. Eninde sonunda bu alan dolar ve eski e-postalarınızı bulup silmek zorunda kalırsınız. Tabii MailStore Home kullanıyorsanız başka...

Haberin Devamı

Bu akıllı yazılım ile tüm e-postalarınızı yedeklemeniz mümkün. Yedeklemenin ön şartı, bir veya daha fazla e-posta istemcisi kullanıyor olmak. Outlook, Windows Mail, Mozilla Thunderbird ve SeaMonkey, MailStore tarafından desteklenen istemciler. Bu ücretsiz program son derece kullanışlı ve oldukça fazla yararlı fonksiyon barındırıyor. Başarılı arama işlevi de bunlardan biri. Aramalarınızı konu, gönderen, mesaj içeriği veya eklere göre son derece hassas şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Böylece en eski e-postalarınızı bile hızla bulabiliyorsunuz. Halbuki Outlook ve benzeri istemciler çoğu gerekli soucu aramalardan çıkartabiliyor. Ayrıca "Data backup on HDD/USB" seçeneği ile verilerinizi hard disk veya USB belleğinize yedeklemeniz de mümkün. E-postalarda barındırdıüğınız iş yazışmaları veya PDF şeklindeki faturalar böylece garanti altına alınıyor. MailStore Home'un ana menüsündeki "Administration" seçeneğine tıklayarak program ayarlarına erişebilir ve arzu ettiğiniz kişislleştirmeleri yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Öneri: "Password protection" seçeneği ile kendinize bir şifre belirlemeli ve istenmeyen kişilerin MailStore Home üzerinde yedekleyeceğiniz e-postalara erişimini engellemelisiniz. 

Öneri: Yükleme sırasında, programı bir USB belleğe mobil olarak kurma seçeneği size sunulacak. Şayet birden fazla bilgisayar ile çalışıyorsanız bu özellik işinize yarayabilir. 

İşletim sistemi: Win Vista, 7,8, 10

Dil: İngilizce

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!