Madden NFL 19 yıllar sonra geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Madden NFL 19 yıllar sonra geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 07:10

Dev oyun fuarı E3 2018'de yılların efsane oyunu duyuruldu; Madden NFL 19 bilgisayara geri dönüyor. Son olarak Madden NFL 08'le birlikte uzunca bir ara veren oyun böylece 10 yılı aşkın bir sürenin ardından sahalara geri dönmüş olacak.

Haberin Devamı

Madden NFL 19, sadece bilgisayar başında değil, PS4 ve Xbox One oyun konsolları üzerinden de oynanabilecek. İsmini; efsanevi futbolu koçu John Madden'den alan ve EA Tiburon tarafından EA Sports için geliştirilen Amerikan futbolu video oyunu serisi Madden NFL, hiç azımsanamayacak kadar büyük bir oyuncu kitlesine sahip.

Sadece Amerikan kültürüne sahip oyuncular değil, pek çok oyuncu tarafından uzun yıllardır konsollarda oynanmaya devam eden seri, yeni oyunlar kazanmaya devam ediyor. "Konsollarda oynanmaya devam eden" seri dedik, çünkü oyun 2008 yılından beri PC platformuna çıkış yapmıyordu. Serinin son oyununda, yeni bir animasyon sistemi ile karşı karşıya olacağız. Bu yeni sistem; oyuncuların oyun zevkini iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi etkileyecek, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Madden NFL 19 yıllar sonra geri dönüyor

Haberin Devamı

Ayrıca özel bir taslak sınıfı oluşturucusunu da içerecek olan yapımda, sporcu deneyimleri de geliştirilmiş olarak karşımıza çıkacak.

Oyunun çıkış tarihi de şuan için 10 Ağustos olarak belirlenmiş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!