LoL'a çok önemli güncelleme geldi! İndirin!

Güncelleme Tarihi:

LoLa çok önemli güncelleme geldi İndirin
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 10:10

Leauge of Legends yani LoL'a dün akşam önemli bir güncelleme geldi. Peki güncelleme beraberinde ne getiriyor?

Haberin Devamı

Şampiyon güncellemesi: Galio olarak isimlendiren bu özel güncelleme ile birlikte oyunun yapımcısından yapılan açıklama aynen şöyle:

Pasif: Ezen Darbe

Galio'nun sonraki normal saldırısı belli bir alanda ilave büyü hasarı verir ve bu hasar Galio'nun ilave saldırı gücü ve büyü direncine bağlı olarak artar. Galio'nun yetenekleri farklı bir şampiyona her isabet edişinde Ezen Darbe'nin bekleme süresi azalır. 

Takım arkadaşları yaklaşırken Durand Kalkanı'nın muazzam kışkırtmasıyla Galio da rakiplerin tabanları yağlamasına engel olabilir. (Galio'nun eski ultisi W'ya kaydırıldı)

ZAYIF YÖNLERİ

Galio destansı çatışmalar başlatmada bir harika ama iş çatışmadan kaçmaya gelince kaya gibi ağır kalıyor. Adalet Yumruğu'nun gecikmeli hücumundan sıyrılmak ya da asıl hedefiyle Galio'nun arasına girmek oldukça kolay ve Kahraman Dalışı da sersemletme ya da yere sabitleme etkileriyle iptal edilebiliyor. Başka bir deyişle Heybetli Muhafız bir kere eğlenceye dahil olunca şenlik bitmeden gitmiyor.

LoLa çok önemli güncelleme geldi İndirin

Haberin Devamı

Galio, Aurelion Sol gibi minyon dalgası temizleme becerisi ve haritada gezinme potansiyeliyle boy ölçüşebilen şampiyonlara karşı da soğuk terler dökebiliyor. Ayrıca kavgacı heykel büyü direnci eşyalarına eskisi kadar çok bel bağlamasa da hâlâ SG ağırlıklı eşyalara karşı dezavantajlı. Cehennem Asası hâlâ vazgeçilmezlerinden ama bu eşya da iyice beslenip semirmiş bir Zed'e karşı pek işe yaramıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!