Logitech'ten yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Logitechten yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 14:25

Logitech, yumuşak kenarları sayesinde rahat tutuş ve kullanım kolaylığı sunan Logitech Kablosuz Mouse M305’i ona yakın renk veya desen alternatifleriyle yeni yıldan önce piyasaya sundu.

Haberin Devamı

Günlük hayatımızın parçası olan mouse’ları sıkıcı kabından çıkarıp hayatına renk katmak ya da kendi stilini yansıtmak isteyenler için Logitech M305 ideal bir mouse. Ayrıca sevdikleriniz için de fark yaratacak bir hediye alternatifi. Logitech M305 mavi, pembe, mor ve kırmızı renklerinden  veya  melek, şerit,  kelebek desenlerinden biri sizi de mutlaka cezbedecek.

Şekliyle fark yaratan bu mouse’lar bilgisayar başında uzun süre vakit geçirenlere yönelik tasarlanan ergonomik yapısıyla da kalbinizi kazanacak. Üstün Nano teknolojisine sahip olan ve küçük bir alıcıyla birlikte satışa sunulun M305,  kullanıcısına kolayca taşınabilme rahatlığı da sunuyor.

Yaklaşık dört aya varan pil süresiyle sık pil deÄŸiÅŸtirme ihtiyacını da ortadan kaldıran ürünün altında yer alan pil göstergesi pilin bitiÅŸ süresini kullanıcıya haber veriyor.Â

Haberin Devamı

1.000 dpi tarama hızı ve yüksek çözünürlüklü optik sensörü bu mouse,’u sıradan mouse’lardan iki buçuk kat daha hassas hale getiriyor. Üç yıl garantisi olan M305, PC ya da Mac bilgisayarlarla çalışıyor.  Ürün 38$ + KDV’den satışa sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!