Lifebox Şifremi Unuttum Ve Telefon Numaram Değişti Ne Yapabilirim? Lifebox Şifre Sıfırlama Ve Yenileme

Güncelleme Tarihi:

Lifebox Şifremi Unuttum Ve Telefon Numaram Değişti Ne Yapabilirim Lifebox Şifre Sıfırlama Ve Yenileme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:44

Son yıllarda en sık tercih edilen uygulamalardan birisi de Lifebox programıdır. Bu program ülkemizde pek çok kişi tarafından kullanılmakta ve pek çok soru sorulmaktadır. Bunlardan birisi de şifre değiştirme işlemleridir. Peki Lifebox şifremi unuttum ve telefon numaram değişti ne yapabilirim? Lifebox şifre sıfırlama ve yenileme işlemleri hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Lifebox fotoğraf, video ve dosyaların saklanabileceği ve telefon rehberini yedekleyebileceği bir programdır. Kullanıcılar bu program sayesinde internete erişebileceği her yerde telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden bu dosyalara da erişebilmektedir. 

 Lifebox Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 

 Lifebox uygulaması için kullanıcılar bir şifre belirlemektedir. Bu şifreler bazı nedenden dolayı unutulması durumunda bazı işlemler uygulanabilir. Burada kullanıcı Turkcell hattına sahip ise yapılması gereken ilk işlem Şifre yazarak 2200'a SMS göndermektir. Turkcell şifresi ile hesaba erişim sağlanmaz ise şu adımlar takip edilmelidir: 

 - İlk olarak Lifebox uygulamasına giriş yapılmalıdır.

 - Giriş yap ekranında şifremi unuttum seçeneğine tıklanmalıdır.

 - Burada kullanıcılar bir ekran ile karşılaşacaktır. Ekranda e posta adresi ve güvenlik kodu yazılarak link gönder sekmesine tıklanmalıdır.

Haberin Devamı

 - Ardından mail adresine gelen Lifebox maili açılmalıdır.

 - Burada şifrenizi değiştirmek için tıklayınız butonuna tıklanmalıdır.

 - Daha sonra telefon numarası doğrulanmalıdır.

 - Bir sonraki adımda şifre oluşturma ekranı açılacaktır. Burada kullanıcılar yeni bir şifre oluşturmalıdır. En az bir büyük harf, en az bir küçük harf ve rakamlar ile şifre oluşturulmalıdır. 

 Lifebox Telefon Numaram Değişti Ne Yapabilirim? 

 Telefonlarda sıklıkla kullanılan Lifebox uygulamasında telefon değişikliği için numara değişikliği işlemleri yapılmalıdır. Lifebox telefon numarası değiştirme şu şekilde yapılmaktadır: 

 - İlk olarak mylifebox.com adresine girilmelidir.

 - Üst kısımda bulunan ad soyad ve e posta adresinin görüntülendiği kısma gidilmelidir.

 - Buradan ayarlar sekmesine gidilmelidir.

 - Profil başlığının içerisinde Telefon Numarası / GSM Numarasını değiştir sekmesine tıklayarak ülke kodu ve yanına telefon numarası yazılmalıdır. 

 Lifebox Şifre Sıfırlama ve Yenileme 

 Lifebox uygulamasında kullanılan şifre kullanıcılar için çok önemlidir. Özellikle içerisinde bulunan belgelere, resimlere veya videolara bu şifre ile ulaşım sağlanmaktadır. Bu nedenle şifrelerin unutulmaması gerekir. Bunun dışında şifrelerini herhangi bir nedenden dolayı yenilemek ve değiştirmek isteyen kişiler şu adımları takip etmeleri gerekir. 

Haberin Devamı

 - Lifebox hesabında şifre değiştirmek için ilk olarak hesaba giriş yapılır. - Daha sonra Ayarlar bölümüne gidilir.

 - Ayarlar bölümünde Hesap Detayları ve Profil Bilgileri kısmına girilir.

 - Buradan Şifre Değiştir adımları takip edilerek uygulama içerisinde şifre değiştirilebilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!