Liderler bu defa “Jazz”da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Liderler bu defa “Jazz”da buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2012 12:55

Turkcell, “Liderler Platformu” kapsamında düzenlediği etkinlikler dizisine devam ediyor. Ekim’de gerçekleşen ve eski ABD Başkanı Al Gore’un ağırlandığı “Turkcell Liderler Konferansı”nın ardından, liderler şimdi de “Jazz”da buluştu. İş ve medya dünyasının liderleri, ünlü caz piyanisti Roberto Fonseca’nın müziği eşliğinde sohbet ettiler.

Haberin Devamı

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Fortune dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı “Liderler Jazz’da Buluşuyor” etkinliğine, iş dünyasından Arzuhan Doğan Yalçındağ - Mehmet Ali Yalçındağ, Zeynep-Osman Çarmıklı, Oya Eczacıbaşı, Suzan Sabancı Dinçer - Haluk Dinçer, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu; medya dünyasından Ertuğrul Özkök, Fatih Çekirge, Doğan Satmış, Yavuz Baydar, Nükhet Mutlu, Barçın Yinanç ve Ayhan Bölükbaşı gibi isimler katıldı. Etkinlikte, dünyaca ünlü caz piyanisti Roberto Fonseca sahne aldı. Küba’nın efsanevi topluluğu Buena Vista Social Club’la dünya turuna çıkan, bugüne kadar birçok caz efsanesiyle aynı sahneyi paylaşan ve 8 albümü bulunan Fonseca konuklara müthiş bir müzik şöleni sundu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Türk iş adamı artık tüm dünyada rekabet ediyor ve rekabet şartları gittikçe zorlaşıyor. Türkiye’nin rekabetçiliği için birlikte çalışmak, birlikte düşünüp fark yaratmak ve bilgiyi paylaşmak şart. Bilginin yayılması için geliştirilen teknolojilerde internet ile yeni bir döneme girildi. Mobil teknolojileri kullanarak daha verimli ve inovatif iş modelleri üretmek ve tarih yazmak mümkün. Yeniden yazılacak bu tarihin en önemli unsuru ise iş birliği. Biz, liderlerin buluştuğu bir platform yaratma, daha fazla işbirliği ve iletişim imkanı sunma isteği ile yola çıktık. “Turkcell Liderler Konferansı” ve “Liderler Teniste Buluşuyor” etkinliklerimizin ardından şimdi de Roberto Fonseca’nın eşsiz müziği eşliğinde çok keyifli bir akşam geçirdik, birbirinden değerli konuklarımızı ağırladık. Liderlerimizi sadece iş hayatlarına değil; müzik, sanat, spor gibi özel ilgi alanlarına yönelik aktivitelerde buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!