LG K10 modelleri ne zaman satışa çıkıyor?

Güncelleme Tarihi:

LG K10 modelleri ne zaman satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 14:55

LG K10 modellerinde yer alması beklenen ve son derece başarılı özelliklere sahip olan özelliklerle beraber yakın zaman sonrasında satışa sunulmaya hazır hale gelecek olduğuna değinildi.

CES 2016 kapsamında sürekli olarak 3 gün boyunca çok aktif davranan ardından sesi soluğu kesilen dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden LG yeni cihazlarını tanıttı, tanıttı tanıtmasına ancak şirketin yeni cihaz serisinden bir tanesi olan ''K'' serisi cihazlarının ne zaman satışa sunulacak olduğu hakkında hiçbir bilgi vermedi.
 
LG K10 Özellikler güzel, fiyat nasıl?'
 
LG K10 modellerinin özellik bakımından ve performans bakımından oldukça güzel bir performans sunduğu kesin olarak bilinenler arasında olsa da cihazda yer alan özelliklerden bazılarının net olarak açıklanmamış olması fiyat açısından kafaları karıştırdı, zira kullanıcılar Güney Kore'de satışa sunulması beklenen yeni akıllı cep telefonun fiyatının 200 dolar olmasını beklerken bu iddialara LG Mobile tarafından herhangi bir yanıt gelmedi.
 
Şirketin genel merkezinin yer aldığı Güney Kore'de 14 Ocak'ta satışa sunacak olduğunu belirttiği yeni model LG K10 serisi cihazları için fiyat bilgisinin daha sonradan 165 dolar olarak satışa sunulacak olduğu öğrenildi. Ortalama olarak Türkiye şartlarında 1000TL'den satışa sunulabilecek olan LG K10 serisinde neler yer alacak gelin hep beraber inceleyelim.
 
13MP arka kamera,
5MP ön kamera,
2.300 mAh kapasiteli pil,
Bluetooth 4.1 ve NFC,
1.5GB RAM,
5.3 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli camla kaplı HD çözünürlüklü ekran
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!