LG G7 OLED ekranıyla geliyor!

Güncelleme Tarihi:

LG G7 OLED ekranıyla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 07:37

LG, şimdiye kadar TV'lerinde kullandığı ve telefonlarında pek yer vermediği bu özelliği sonunda büyük rakibi Samsung'a karşı kullanabilir!

Haberin Devamı

Samsung'un üst seviye telefonlarında kullandığı AMOLED ekran teknolojisi, dedikodulara göre Apple'ın iPhone 8'inde de yer alacak. Şimdi ise LG G7 ve LG V30'un renkli OLED ekranlardan faydalanabileceği söyleniyor.

The Investor'e konuşan kaynaklara göre LG, OLED ekranlı telefonlarını bu senenin ikinci yarısında satmaya başlayacak. LG V30, kaynağa göre Eylül'de çıkacak ve OLED ekranlı ilk LG telefon olacak. LG G7 ise 2018'in başlarında ortaya çıkabilir.

OLED'in LCD'den üstün olup olmadığı bazen tartışılsa da, belirli avantajları var. OLED ekranlar pikselleri ayrı ayrı kapatıp açabildiğinden çok yüksek kontrast oranlarına ulaşabiliyorlar. LCD ekranlar ise arka aydınlatmadan faydalanıyorlar, bu yüzden kontrast oranı üzerinde daha az etkiye sahipler. Üst seviye Samsung telefonlardan birini kullandıysanız, OLED ekranların ne kadar etkileyici görünebildiğini biliyorsunuz demektir.

Haberin Devamı

LG V30 ve LG G7 OLED ekranla gelirse, telefon seçerken tereddütte kalanları ikna edebilir. LG'nin OLED ekran kullanması sürpriz bir hamle de sayılmaz çünkü firma, uzun süredir bu tür ekranları üretiyor. Ancak firma, OLED ekranları LG G Flex ve LG G Flex 2 gibi sıra dışı cihazlar haricinde hep TV'lerde kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 33 MUHTEŞEM DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!