Lego Star Wars ürünleri Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Lego Star Wars ürünleri Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 12:11

LEGO Star Wars evrenindeki macera devam ediyor. Yeni Star Wars filmi ‘Güç Uyanıyor’ için Millenium Falcon’un da aralarında olduğu 7 LEGO Star Wars ürünü Türkiye’deki raflarda yerini aldı.

Haberin Devamı

18 Aralık’ta vizyona girecek Star Wars efsanesinin devamı niteliğindeki yeni film yine iyi ve kötü arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Detaylı LEGO setleri, yedi yaş üzerinde olanlara yeni maceraları ve kendi LEGO Star Wars dünyalarını yaratabilme fırsatı sunuyor. 

7 yeni LEGO Star Wars seti arasında efsanevi klasik araçlar da yer alıyor. Örneğin, LEGO severler Millenium Falcon’un yeni versiyonu ile buluşuyor. Bu model Chewbacca ile R2-D2’nun satranç oynadığı holografik satranç tahtasına ve mürettebatın saklanabileceği gizli bir bölmeye sahip.

Han Solo, Chewbacca, Rey, Finn ve Tasu Leech minifigürleri de bu setin içerisinde yer alıyor. Rey’in Speeder’ı ve First Order Transporter modelleri ise ‘Güç Uyanıyor’ filmiyle birlikte ilk defa LEGO Star Wars evrenine yeni katılan farklı özelliklere sahip ürünler arasında. Rey’in Speeder’ının motoru açık bir depoya dönüşebiliyor. Aynı zamanda Rey dışında başka bir minifigürün oturabilmesi için de portatif bir taşıma bölümü yer alıyor. First Order Transporter ise arka pervaneler ve saydam tekerlekler gibi detaylara sahip. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!