League of Legends'a (LoL) birbirine aşık iki kahraman geliyor!

Güncelleme Tarihi:

League of Legendsa (LoL) birbirine aşık iki kahraman geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 14:03

League of Legends (LoL) iki yeni kahraman daha kazanıyor. Ancak bu kahramanların en önemli özelliği birbirlerine aşık olmaları! İşte karşınızda Rakan ve Xayah...

Haberin Devamı

League of Legends fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Ancak popüler oyunda yenilikler de bitmiyor; son olarak iki yeni şampiyonun oyuna dahil edileceği ortaya çıktı. Rakan ve Xayah isimli bu kahramanların en farklı yanı birbirlerine aşık iki karakter olmaları.

Rakan, rakiplerine hasar vermek ya da bir müttefiklerine kalkan sunmak için sıçrıyor, koşuyor; gösterişli ve son derece hareketli bir kahraman. Rakan'ın kıyafeti zaman zaman savaşta bile bir kalkan oluşturuyor. Rakan bir yandan da müttefik tarafına sıçrar, onlara zarar vermez.

League of Legendsa (LoL) birbirine aşık iki kahraman geliyor


Aynı hedefte bile olsa, birkaç dakika sonra yine Battle Dance'ı canlandırabilir. Eğer Xayah hedefse, Rakan artan bir mesafeden yardımına koşaabilir. 

League of Legendsa (LoL) birbirine aşık iki kahraman geliyor


Xayah'ta ise bir yetenek atadıktan sonra, Xayah'nın birkaç temel saldırıları yolundaki tüm düşmanları delip geçecek (ilk saldırıdan sonra tüm hedeflere daha az zarar verilecek). Xayah havaya fırlıyor, hedeflenemez hale de gelebiliyor. Xayah, savaşlara başlamadan önce üzerinde düşünülmesi gereken bir şampiyon. Temel saldırısı ve çift hançerlerle tüy dolu bir tuzak kurabilir, daha sonra saldırganlarını Bladecaller ile engelleyebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!