League Of Legends: Wild Rift İsim Nasıl Değiştirilir? Lol Wild Rift İsim Değiştirme

Güncelleme Tarihi:

League Of Legends: Wild Rift İsim Nasıl Değiştirilir Lol Wild Rift İsim Değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:08

League of Legends: Wild Rift, birçok kullanıcı tarafından sevilerek oynan bir mobil oyundur. Bazı oyuncular, League of Legends: Wild Rift’de isim değiştirmek isteyebilir. Sizde bu oyunda isminizi nasıl değiştireceğini öğrenebilir, yeni isminizle oyununuza devam edebilirsiniz. League of Legends: Wild Rift İsim Nasıl Değiştirilir? LOL Wild Rift isim değiştirme nasıl yapılır sizler için detayları ile derledik.

Haberin Devamı

League of Legends: Wild Rift İsim değiştirme, Riot Games’in resmi wep sitesi üzerinden yapılmaktadır. Hesaba girişin ardından “Rıod ID sekmesindeki yönergeler takip edilerek işlem yapılır. İşlem sonuçlandıktan sonra, hesaptan çıkıp tekrar giriş sağlanmalıdır.

League of Legends: Wild Rift İsim Nasıl Değiştirilir?

League of Legends: Wild Rift isim değiştirme adımları, aşağıda belirtilen yönergeler yardımı ile yapılır.

İlk olarak Riot Games’in resmi web sitesi üzerinden hesaba giriş yapılır

Giriş yapılan sayfada, ekranın sol kısmında yer alan “Riot ID” sekmesine tıklanır

Açılan sekmede şu an kullanılan isim görünecektir.

Kullanıcı adının hemen yanında yer alan ‘ kalem ‘ işaretine tıklanır

Açılan pencereye yeni kullanıcı ismini yazarak, eski kullanıcı ismi değiştirilir.

Haberin Devamı

Bu yönergelerin ardından hesaptan çıkış yapılır ve ardından hesaba tekrar giriş yapılır. Kullanıcı ismi yeni haliyle görüntülenecektir. Bazı durumlarda isim değişikliği anında görülmeyebilir. Ara sıra da olsa 2-3 saatin sonunda değiştirilen yeni isim görüntülenmeye başlayacaktır.

LOL Wild Rift isim değiştirme

LOL Wild Rift oyununda isim değiştirme adımları oldukça kolaydır. Yönergeler takip edildiğinde, bir sorunla karşılaşmadan isim değiştirilir. LOL Wild Rift isim değiştirmek isteyen kullanıcılar, ekranın sol üst köşesinden isimlerini değiştirdikten sonra, tekrar isimlerinden sıkılmış veya vazgeçmiş olabilirler. Fakat tekrar isim değiştirmek için 30 gün beklemek gereklidir. Ancak bu sürenin sonunda yeni bir isim değişikliği gerçekleşebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!