League Of Legends Şifremi Unuttum Ve Nasıl Değiştirebilirim? Lol Şifre Değiştirme, Yenileme Ve Sıfırlama

Güncelleme Tarihi:

League Of Legends Şifremi Unuttum Ve Nasıl Değiştirebilirim Lol Şifre Değiştirme, Yenileme Ve Sıfırlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:43

Oyun severler tarafından büyük bir ilgi ile oynanan oyunlardan biri de League of Legends olmaktadır. Türkçe anlamı efsaneler ligi olarak belirtilen bu oyun rekabet içeren stratejik bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bu oyuna giriş için oyuncular şifre kullanmaktadırlar. Oyuncuların kendi oluşturdukları şifreyi değiştirmeleri de mümkün olmaktadır. Peki, League of Legends şifremi unuttum ve nasıl değiştirebilirim? LOL şifre değiştirme, yenileme ve sıfırlama nasıl olmaktadır? İşte, LOL oyununun şifre işlemleri hakkında bilinmesi gereken detayları derledik.

Haberin Devamı

League of Legends oyunu online oynanan oyunlardan biri olmaktadır. İki takım arasındaki mücadeleye dayanan oyunda rakip takıma karşı başarı elde etmek amaçlanmaktadır. 

 League Of Legends Şifremi Unuttum ve Nasıl Değiştirebilirim?

League of Legends oyunu birden fazla oyuncu ile çevrimiçi oynanan bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bu oyunda her oyuncunun kendine özgü bir oynayış özelliği bulunmaktadır. Oyun içinde durağan olgulardan başka değişiklik gösteren unsurlarda yer almaktadır. Bu oyunda kuleler, merkez yapı, inhibitörler, canavar ve minyonlar adlı oluşumlar bulunmaktadır. Beş kişiden oluşan League of Legends oyununda karşı stratejiler izlenmektedir. Bu beş kişilik grup birbirleriyle kule yıkma mücadelesi vermektedir. Bu oyunda birbirinden farklı üç ayrı oyun girişinin varlığı söz konusu olmaktadır. Bu oyun için gerekli olan şifrenin unutulması durumunda yapılacaklar şu şekilde olmaktadır: 

Haberin Devamı

 Öncelikle League of Legends’ın sitesine girmek gerekmektedir.

 Sağ üst taraftan “Giriş” butonuna basılması gerekir.

 Giriş sayfası açıldıktan sonra alt tarafta bulunan “Oturum Açamıyor Musunuz?” sekmesine tıklayarak

 Açılan sayfada “Şifreni mi unuttun?” seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.

 Yeni açılan sayfada “Kullanıcı adını gir” şeklinde bir uyarı çıkmaktadır. Bu uyarının alt kısmına kullanıcı adının girilmesi gerekmektedir.

 Eğer yazıldıysa kullanıcı adı sistemde bir hesapla eşleşiyorsa hesabın kayıtlı olduğu e-postaya bir şifre sıfırlama onayı veren bir e-postanın gelmesi gerekmektedir.

 Bu postada yer alan bağlantıya tıklayarak şifre yenileme sayfası açılır ve yeni şifre girilerek şifre onaylamasının yapılması sağlanmaktadır. Bu adımlar takip edilerek League of Legends oyunu için şifre elde edilmiş olmaktadır. 

 LOL Şifre Değiştirme, Yenileme ve Sıfırlama 

 League of Legends oyunu için Riot Games hesabına giriş yapılması gerekmektedir. Oyun için gerekli olan şifre unutulmuş ise parolanın yenilenmesi gerekmektedir. Parola yenilenmek ya da sıfırlanmak istendiğinde şunların yapılması gerekmektedir: 

Haberin Devamı

 Oturum açılmadı sekmesine tıklanarak şifremi unuttum sekmesinin seçilmesi gerekmektedir. Bölge seçilerek kullanıcı adı girilir daha sonra şifreyi sıfırlamak ya da yenilemek için kişilere bir e- posta gönderilmektedir. Bu oyunda mevcut parolayı değiştirmenin bir güvenlik tedbiri olduğu ifade edilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!