League Of Legends Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir? Lol Nick Ve İsim Değiştirme Ayarları

Güncelleme Tarihi:

League Of Legends Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir Lol Nick Ve İsim Değiştirme Ayarları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:05

League of Legends kullanıcı adı değiştirme, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan League of Legends kullanıcı adının nasıl değiştirildiğini öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla değiştirebilirsiniz. League of Legends kullanıcı adı nasıl değiştirilir? LOL nick ve isim değiştirme ayarları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

League of Legends kullanıcı adı değiştirme ücretsiz değildir. Öncelikle Riot Games sitesine girerek oturum açmak ve sonrasında Hesap kısmına tıklayarak işlemleri ilerletmek gerekir.

League Of Legends Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

League of legends birçok kişi tarafından sevilerek oynan bir oyundur. Bu nedenle de yapılan bazı işlemler sürekli olarak araştırılmaktadır. Oyunları genelde oturum açarak oynamak gerektiğinden bir kullanıcı adı ve şifre belirlenmesi gerekmektedir. Bu işlemler yapıldıktan sonra kişiler kullanıcı adından sıkıldıklarında bunu değiştirmek isterler ve internetten nasıl yapacaklarını araştırırlar. Genelde oyunlarda ya da uygulamalarda kullanıcı adını değiştirmek ücretsizdir. Fakat League of Legends oyununda kullanıcı adını değiştirmek ücretlidir. Bu nedenle ilk aşamada kullanıcı adını seçerken iyi düşünmek ve doğru karar vermek gerekir.

League of Legends'de kullanıcı adı değiştirmek için öncelikle Riot Games resmi sitesine girmek ve burada kullanıcı adı ve şifre girerek oturum açmak gerekir. Sonrasında açılan sayfada Hesap kısmına tıklamak ve hesap kısmında da Sihirdar Adı Değişimi alanına tıklamak gerekir. Karşınıza çıkan pencerede İstenen Ad diye bir alan vardır ve buraya yeni kullanıcı adının yazılması gerekir. Kullanıcı adını yazdıktan sonra Adı kontrol et kısmına tıklanır ve kullanıcı adının uygunluğu test edilir. Uygun olması halinde 13900 mavi öz ya da 1300 RP ödemek gerekir. Ödemeden sonra kullanıcı adı başarıyla değiştirilmiş olur.

LOL Nick ve İsim Değiştirme Ayarları

Lol nick ve isim değiştirme ayarlarının nasıl yapıldığı birçok oyun sever tarafından merak edilerek sıklıkla araştırılmaktadır. Bazı oyunlarda nick ve isim değiştirme ücretsiz olsa da LOL'de ücretlidir. Bunun için ilk kullanıcı adını belirlerken iyi düşünmek ve bir daha değiştirmemek gerekir. Yine de LOL nick değiştirmek isteyen kişilerin öncelikle Riot Games sayfasına giriş yapmaları gerekir. Sonrasında Hesap kısmına tıklamak ve Sihirdar Adı Değişimi kısmına basarak İstenen Ad alanına kullanıcı adını yazmak gerekir. Kullanıcı adı yazıldığında eğer uygun bir isimse Kaydet butonuna basılmaktadır. Uygun olan isimleri kaydederek 13900 mavi öz ya da 1300 RP ödeyerek yeni kullanıcı adını almak mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!