Kullanıcılar Pinterest'e neden giremiyorum sorusuna yanıt arıyor - Pinterest neden açılmıyor?

Güncelleme Tarihi:

Kullanıcılar Pintereste neden giremiyorum sorusuna yanıt arıyor - Pinterest neden açılmıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 10, 2020 15:18

Apple'ın iPhone ve iPad cihazlarında bugün bazı uygulamalarda çalışmama sorunu meydana geldi, erişimi sorunun yaşanan uygulamalardan biri de Pinterest oldu. Kullanıcılar ‘Pinterest'e neden giremiyorum’ sorusuna arama motorları üzerinden yanıt arıyor. Peki, Pinterest çöktü mü, neden açılmıyor?

Haberin Devamı

iPhone ve iPad'lerde yaşanan sorun nedeniyle Pinterest’e erişim sorunu yaşanmaya başladı. Pinterest’e erişim Android cihazlarda erişim sorunsuz sağlanırken iOS ve iPadOS yüklü cihazlarda ise problem sürüyor.

PİNTEREST NEDEN AÇILMIYOR?

Apple'dan Pinteres'te eriÅŸim konusunda henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, sorunun Facebook'tan kaynaklandığı sanılıyor.ÂFB SDK Core Kit ismindeki Facebook kütüphanesindeki bir hatadan kaynaklanan hata, uygulamaların çökmesine neden oluyor.
Sorunun sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde yaşandığını da belirtelim.

Erişim sorunu yaşayan uygulamaların arasında Facebook'un kendisi, Twitter, Spotify, Booking, Pinterest gibi global uygulamalar ve Getir, BiTaksi, Enpara gibi yerel uygulamalar da yer alıyor.

PÄ°NTEREST HAKKINDA

Haberin Devamı

Pinterest, her türlü görselin paylaşıldığı ve pano sistemiyle çalışan bir sosyal platformdur. İlk kez Aralık 2009'da Ben Silbermann, Evan Sharp ve Paul Sciarra tarafından kavramsallaştırılmıştır. 2010 yılında sosyal medya platformları arasına dahil olan Pinterest, 2011 yılında büyük bir patlama ile popülerlik kazanmıştır. 70 milyon üzeri kullanıcıya sahiptir. Kullanıcıların çoğunluğunu kadınlar oluşturmaktadır, ancak yayın yaptığı birçok kategori ile erkeklerin de ilgisini rahatlıkla çekebilecek bir sitedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!