Kelimelik indir - Kelimelik nasıl indirilir? Android ve IOS için ücretsiz son sürüm kelime bulma ve zeka oyunu

Güncelleme Tarihi:

Kelimelik indir - Kelimelik nasıl indirilir Android ve IOS için ücretsiz son sürüm kelime bulma ve zeka oyunu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2021 02:48

Telefonlarda insanların beğendiği bazı oyunlar bulunuyor. Kelimelik oyunu da en çok ilgi gören oyunlardan biridir. Kelimelik oyununu telefonlarına indirmek isteyenler, nasıl kolayca indirme yapabileceğini öğrenmek istiyor. Kelimelik indir - kelimelik nasıl indirilir? Android ve İOS için ücretsiz son sürüm kelime bulma ve zeka oyunu ile ilgili sizlere kolayca indirme yapabileceğiniz bazı seçenekler derledik.

Haberin Devamı

Kelimelik oyunu telefonlara kolayca mağazalardan indirilebilen oyunlardan biridir.

 Kelimelik Nedir ve Nasıl Oynanır?

 Kelimelik oyunu kişilerin gelişimi için oldukça önemli bir oyundur. Kişiler rakiplerine karşı verilen harflerle kelime üretmeye çalışır. Oyunculara verilen harfler dışında, jokerler de bulunuyor. Oyunculara gelen jokerler istenilen harfte kullanılabiliyor.

 Rakiplerine karşı en çok kelime üreten ve en yüksek puana ulaşan kişiler oyunu kazanmış oluyor. Oldukça keyifli olan kelimelik oyunu, kişilerin hafızasına da oldukça faydalıdır. Rakiplerinin yapacağı hamleleri gözlemleyerek, daha başarılı sonuçlar alınabiliyor. Kişiler yeni kelimelerle tanışabiliyor ve kelime haznesini daha fazla arttırabiliyor. Tamamen bir müsabaka içerisinde yapılan oyun, rakiplere karşı başarı elde etmek için tasarlanmıştır.

Haberin Devamı

 Kelimelik Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

 Kelimelik oyununu oynayarak kendini geliştirmek isteyen bireyler, oyunu nasıl indireceğini araştırabiliyor. Kelimelik oyun Android veya iOS cihazlara kolayca indirilebilen oyunlardır. Kişiler telefonlarda yer alan uygulama mağazalarını kullanarak Kelimelik oyununu aratabilir. Uygulama kısmına Kelimelik yazılarak oyuna ulaşılabilir ve telefonlara kolayca indirilebilir. Hem iOS hem de Android uyumlu olan Kelimelik oyunu, kolay yüklenebilen ve çok yer kaplamayan oyunlardan biridir. Oyuncular telefonlarına kısa süre içinde yükleme yaparak, oyuna hızlı bir şekilde başlangıç yapabilir.

 Kelimelik iOS App Store İndirme Linki

 Kelimelik oyununu inceleyen iOS kullanıcıları, telefonlarına oyunu indirebilmenin yollarını arıyor. Kelimelik oyunu https://apps.apple.com/tr/app/kelimelik/id563803371 linkinden iOS cihazlara kolayca yüklenebilir. Oyuncular telefonlarına linke tıklayarak Kelimelik oyununu yükleyebilir ve oynayabilir. İnternet özelliğini açık duruma getirerek, iOS telefonlarına uygun olarak indirme sağlanabilir. Kelimelik oyununu oynamak isteyen iOS telefon sahipleri, linke tıklayarak oyuna kolayca ulaşım sağlayabilir.

 KELİMELİK İOS APP STORE İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

 Kelimelik Android Google Play İndirme Linki

 Kelimelik oyunu Android cihazlara yüklenebilen ve oynanabilen bir oyundur. Android cihaz sahipleri https://play.google.com/store/apps/details?id=com.he2apps.kelimelik&hl=tr&gl=US linki üzerinden Kelimelik oyununa ulaşabilir. Android cihazlara kolayca yüklenebilen bir oyundur. Android cihaz sahipleri linki kullanarak istediği Kelimelik oyununa ulaşabilir ve tek tıkla telefonlarına anlık olarak indirme yapabilir. Telefonlara indirilen Kelimelik oyunu, telefon sahipleri tarafından kolayca yüklenebilir.

 KELİMELİK ANDROİD GOOGLE PLAY İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

 Kelimelik Oynama Tüyoları ve İpuçları

 Kelimelik oyunu tamamen kişilerin bilgisine göre oynanabilen bir oyundur. Kelime seviyesinin yüksek olduğunu düşünen bireyler, verilen harflerle en uygun kelimeleri tasarlayarak oyunda her zaman kazanabilir. Kelimelik oyununda kişileri bir adım önce çıkaracak bazı taktikler bulunuyor. Özellikle jokerler çok doğru zamanlarda kullanılması gerekir.

Haberin Devamı

 Verilen jokerlerin harfleri bitirecek şekilde kullanılması, oyunun çabuk kazanılmasına yardımcı olacaktır. Kelimelik oyunundaki tüm harfler, kişilere karmaşık olarak veriliyor. Kişiler harfleri en doğru ve en anlamlı kelimeyi oluşturarak diziyor. Kişiler harfleri kafasında düzenleyerek, en doğru kelimeleri tespit edebilir. En çok kelimeyi oluşturabilen kişiler oyunda her zaman kazanacaktır.

 Kelimelik Özellikleri ve İncelemesi

 Kelimelik oyunu basit bir kelime oyunudur. Oyunculara verilen harfler, kelimelere dönüştürülerek dizilir. Oyun içerisinde yer alan jokerler, kişilerin harf eksiklerini kapatmaya yardımcı olur. Kişiler jokerleri, oluşturacağı kelimelerde harf eksikleri yerine kullanabilir.

Haberin Devamı

 Kelimelik oyunu içerisinde kişiler jokerleri en iyi şekilde kullanması gerekiyor. Jokerlerin kısa kelimelere kullanılması, yüksek puanlar kazandırmayacaktır. Kelimelik oyunu içerisinde, iki kişilik bir müsabaka yapılır. Oyuncular karşılarında kendileri gibi gerçek olan oyunculara karşı verilen harflerle en doğru ve en çok kelimeyi üretmeye çalışır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!