Kapsamlı bir inceleme: Fitbit Versa

Güncelleme Tarihi:

Kapsamlı bir inceleme: Fitbit Versa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 12:52

Fitbit Versa, sahip olduğu egzersiz seçenekleriyle sporcular tarafından da rahatlıkla tercih edilebilecek bir akıllı saat. Şirketin en yeni ürünü olan bu saat Türkiye'de halihazırda satışta bulunuyor. Peki Fitbit Versa hangi özelliklerle geliyor? Türkiye fiyatı ne?

Haberin Devamı

Giyilebilir teknoloji cihazları dendiğinde akla gelen ilk firmaların başında gelen Fitbit'in yeni akıllı saati olan Fitbit Versa'yı masaya yatıyoruz. Fitbit'in ilk akıllı saati olan Ionic'in ardından karşımıza çıkan Fitbit Versa, özellikle Apple Watch'a olan benzerliği ile dikkatleri çekiyor.

Fitbit Versa, karesel şekil yerine daha çok köşeli yuvarlak diyebileceğimiz bir tarz yakalamış. Apple Watch benzeri tasarımında saatin köşeleri yuvarlak hale getirilmiş. Alüminyum kasaya sahip olan akıllı saatin ekranı Gorilla Glass 3 tabakası ile korunuyor. Kayışı ise siyah, gümüş ve altın gül renk seçeneklerine sahip.

Kapsamlı bir inceleme: Fitbit Versa

Haberin Devamı

Fitbit Versa’nın ekranı küçük ancak parlak bir görünüme ve canlı renklere sahip. Bu da açık havada kolay görünmesini sağlıyor. Ekran ise OLED yerine 1.34 inç boyutunda dokunmatik renkli LCD olarak tercih edilmiş.

Genel egzersizi seçtiyseniz ekranda kalp ritminizi ve yaktığınız kaloriyi öğrenebileceğiniz göstergeler görülebiliyor. Çalışmanızı bitirdiğinizde ise özet karşınıza geliyor ve böylece vücudunuzun durumunu takip edebiliyorsunuz. Bunun dışında Fitbit Versa, kalp hızını 7/24 takip ediyor ve kaydını tutuyor. Cihaz sadece hareketlendiğinizde değil, uzun süre durduğunuzda da hareket etmeniz için uyarıyor.

Kapsamlı bir inceleme: Fitbit Versa

145 mAh kapasitesindeki lityum-polimer pili tam şarj için yaklaşık 2 saat süre gerekiyorsa da 30 dakikalık şarj 1 günlük sürelik kullanım olanağı sunuyor. Söz konusu saat olunca su geçirmezlik önemli bir detay. Fitbit Versa da 50 metreye kadar suya dayanıklı.

Kapsamlı bir inceleme: Fitbit Versa


iOS ve Android kullanıcıları tarafından tercih edilebilecek olan Fitbit Versa, basit ve sade bir arayüze sahip. Ancak arayüz Türkçe dil desteğine sahip değil.

Siyah renkli modeli 1200 TL, gümüş renkli modeli ise 1300 TL civarında. Pembe renkli seçeneği ise ne yazık ki çok daha pahalı, 1889 TL olarak bulunabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!