Kablosuz cihazları koruyacak

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz cihazları koruyacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 17:31

Cyberoam, küçük ofis ve ev ofisler için kurumsal ölçekte güvenlik çözümü sağlayan, kablosuz bağlantı özelliğine sahip birleşik tehdit yönetimi (UTM) cihazı CR10wiNG’i duyurdu.

Haberin Devamı

Kurumsal nitelikteki güvenlik standartlarını küçük işletmelerin hizmetine sunmak için tasarlanan CR10wiNG, kablosuz bağlantı özelliği sayesinde kablosuz cihazları da koruma altına alıyor.

802.11 n/b/g kablosuz bağlantı standartlarını ve 8 adede kadar sanal erişim noktasını destekleyen CR10wiNG, bağlantı noktasından itibaren sağladığı güçlü korumayı kablosuz bağlantıya sahip cihazlara doğrudan yansıtabiliyor. CR10wiNG, böylece ofisteki tüm kablolu ve kablosuz cihazlar için tehditlere karşı en iyi korumayı sağlıyor.

CR10wiNG, çalışanların ağ aktivitelerinin kimlik bazlı olarak düzenlenmesine izin vermenin yanı sıra, ağ üzerindeki misafir kullanıcıların internet erişimini de denetim altına alabiliyor. Ayrıca sahip olduğu çoklu sanal erişim noktası desteği sayesinde aynı ağ üzerinde satış, pazarlama, destek, misafir ve diğer amaçlar için ayrılmış, her biri kendi kurallarına sahip bağımsız erişim alanları oluşturabiliyor. Böylece erişim güvenliğini garanti altına alınırken, her türlü yetkisiz erişimin önüne geçiyor.

Haberin Devamı

CR10wiNG, kablosuz bağlantı özelliği sayesinde Wi-Fi yönlendirici ve firewall uygulamalarını tek bir kutuda birleştiriyor. Ayrıca uzak konumlardaki sınırlı bağlantı olanağına sahip ofisler için USB aracılığıyla 3G/4G bağlantı özelliğini de destekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!