İtunes Şifremi Unuttum Telefon Açılmıyor Ve Nasıl Sıfırlarım? İphone, İpad Ve Apple İtunes Şifre Sıfırlama

Güncelleme Tarihi:

İtunes Şifremi Unuttum Telefon Açılmıyor Ve Nasıl Sıfırlarım İphone, İpad Ve Apple İtunes Şifre Sıfırlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:38

iTunes şifresi özellikle iphone kullanıcıları tarafından sıklıkla unutulan şifrelerden biridir. Özellikle iphone ve ipad kullanıcıları tarafından da nasıl sıfırlandığı merak edilerek araştırılan şifreler arasındadır. Bu bakımdan iTunes şifresinin nasıl sıfırlandığını öğrenebilir ve buna göre unutulması halinde kolay bir şekilde şifrenizi sıfırlama şansına sahip olabilirsiniz. Sizin için iTunes şifremi unuttum telefon açılmıyor ve nasıl sıfırlarım? İphone, iPad ve Apple iTunes şifre sıfırlama konusunda tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

 iTunes şifresini unutan kişilerin Apple kimlik sayfalarına girmeleri ve şifremi unuttum kısmına girerek yeni parola oluşturmaları gerekir.

  iTunes Şifremi Unuttum Telefon Açılmıyor ve Nasıl Sıfırlarım? 

 Apple telefonlar, bilgisayarlar ve tabletler günümüzde popüler elektronik ürünler arasında yer alır. Apple iTunes şifresi olduğunda açılan bir markadır ve bu nedenle kullanıcıların kendilerine bir şifre oluşturması gerekir. iTunes şifresini unutan ve telefonunu açamayan kişiler şifrelerini nasıl sıfırlamaları ve geri almaları gerektiğini araştırmaktadır. 

 Apple güvenlik önlemlerinin oldukça güçlü alındığı bir markadır ve bu nedenle şifreyi geri almak ya da sıfırlamak da kolay bir işlemdir. Öncelikli olarak Apple kimlik sayfasına girmek ve parola sıfırlama seçeneğini tıklamak gerekir. Daha sonra üç şekilde güvenlik doğrulaması ihtimalleri karşınıza çıkar. Bunlarda ilki güvenlik sorularının yanıtlanması, ikincisi posta ile doğrulama üçüncüsü ise iki aşamalı doğrulamadır.

Haberin Devamı

  Güvenlik sorusunun seçilmesi ile güvenlik sorularının yanıtlanması ve daha sonra yeni bir şifrenin belirlenmesi gerekir. E-posta seçeneğinin seçilmesi ile kurtarma maili kurtarma e-postasına gelir ve bu bağlantıya tıklayarak sıfırlama ekranına gidilir ve sonrasında yeni bir şifre belirlenir. İki aşamalı kimlik doğrulaması seçildiğinde kurtarma anahtarının ve bir güvenilir aygıtın girilmesi gerekir. Doğrulama kodları girildikten sonra yeni bir parola belirlenir ve bu sayede parola kurtarma işlemi gerçekleştirilir. 

 iPhone, iPad ve Apple iTunes Şifre Sıfırlama 

 İphone, İpad ve Applelarda itunes şifresini sıfırlamak için Apple kimliği ile giriş yapmak ve sonrasında parolamı unuttum seçeneğine tıklamak gerekir. Bu tıklama yapıldıktan sonra karşınıza üç seçenek çıkar ve bunlardan birini seçerek parolanızı sıfırlamanız gerekir. İtunes şifresi oluştururken güvenlik sorusu koyan kişiler bu seçeneği seçerek kolay ve hızlı bir şekilde şifrelerini sıfırlamaktadır. 

 Apple kimliği oluştururken yedek bir e-posta tanımlayan kişilerin bu maillere kurtarma e postası gelmesi ile de şifrelerin sıfırlanması mümkündür. Apple güvenlik önlemlerini sıkı bir şekilde uyguladığı için şifrelerin kurtarılması ya da sıfırlanarak yeni bir şifre oluşturulması oldukça kolaydır. Şifreleri unutmamak için bir yere kaydetmek ve bu sayede unutulması halinde bun alanlarda kontrol etmek daha kolay olmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!