iPhone'da WiFi'a bağlanamıyorsanız işte çözümü!

Güncelleme Tarihi:

iPhoneda WiFia bağlanamıyorsanız işte çözümü
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 09:09

iPhone'da WiFi ağınıza bir türlü bağlanamıyorsanız yapacağınız tek bir işlemle eskisi gibi WiFi ağınıza girebileceksiniz. Peki bu sorunu yaşayanlar yani iPhone ile WiFi'a bağlanamayanlar ne yapmalı?

Haberin Devamı

iPhone'larda sık sık karşılaşılan problemlerden biri iPhone ile WiFi'a durduk yere bağlanamamaya başlamak. Herhangi bir ayar değişikliği dahi yapmayan kullanıcılar nedenle kendi WiFi ağına bağlanamayabiliyorlar. Ancak bu sorun çözümsüz değil elbette; bunun için de yapmanız gereken çok basit bir işlem var. Öncelikle Ayarlar>Genel>Sıfırla bölümüne girin.

Bu bölüm iPhone'da ayarları, içerikleri tamamen format atabileceğiniz bir bölüm. Ancak bizim işimiz Ağ ayarlarını sıfırlama bölümüyle. Ayarlar>Genel>Ağ ayarlarını sıfırlama seçeneğine girin. Ardından iPhone'unuz yeniden başlayacak. WiFi'a bağlanabilmek için bir kez daha şifre girmeniz gerekecek; WiFi şifrenizi bir kez girdikten sonra artık size tekrar sormayacak ve sorunsuz bir şekilde WiFi'a iPhone ile bağlanabileceksiniz.

iPhoneda WiFia bağlanamıyorsanız işte çözümü


Ancak ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra hafızada kalan tüm WiFi ayarları sıfırlanmış olacak; dolayısıyla hatırda alan WiFi bağlantıları artık bulunmayacak; sizden her bir bağlantı için tekrar şifre talep edilecek. Bu nedenle gerçekten gerekmediği durumlarda ağ ayarlarınızı sıfırlamayın.

BAKMADAN GEÇME!