İphone Zil Sesi Değiştirme Nasıl Yapılır? İphone'da Müzikleri Zil Sesi Yapma

Güncelleme Tarihi:

İphone Zil Sesi Değiştirme Nasıl Yapılır İphoneda Müzikleri Zil Sesi Yapma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:54

Günümüzde telefon kullanmayan sayısı oldukça azdır. Özellikle akıllı telefonların ortaya çıkması ile birlikte pek çok farklı özellik de telefonlara yüklenmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen telefon markalarından birisi de Iphone olmaktadır. Iphone telefonlarda kendi işletim sistemini kendi bünyesinde ayarlanabilmektedir. Bu nedenle zil sesi değişme işlemleri kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Iphone zil sesi değiştirme nasıl yapılır? Iphone'da müzikleri zil sesi yapma işlemlerini sizler için derledik.

Haberin Devamı

Iphone telefonlarında zil sesi yaparken bazı sorunlar ile karşılaşılmaktadır. Bu nedenle Iphone telefonlarda zil sesi değiştirirken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Iphone Zil Sesi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Iphone telefonlarda birçok farklı zil sesleri bulunmaktadır. Kullanıcılar bu zil seslerinden istediklerini seçerek ayarlayabilmektedir. Zil sesi yapma özelliği için Iphone telefonların ilk olarak Ayarlar bölümüne gidilmesi gerekmektedir. Bu bölümde Ses ve Dokunuş sekmesine tıklayarak Sesler ve Titreşim Modelleri altında yer alan seslerden biri seçilebilir. Bu seslerden değiştirmek istenilen ses dokunmak yeterli olacaktır. Zilin nasıl çaldığını duymak ve yeni ses ayarlamak için bir zil sesinin veya uyarı tonunun altına dokunmak gerekmektedir.

Bunlar ile birlikte Iphone kullanıcıları ITunes Store'dan zil sesi satın alabilmektedir. Bunun için Iphone kullanıcılarının şu adımları takip etmesi gerekmektedir:

- İlk olarak kullanıcıların ITunes Store uygulamasını açılmalıdır.
- Burada Daha Fazla seçeneğine dokunmak gerekir.
- Kullanıcılar karşılaştıkları Ses Tonlarına dokunması gerekmektedir.
- Burada kullanıcıların karşısına zil sesleri ve fiyatları çıkacaktır. İstenilen zil sesi bulunarak fiyatına dokunmak gerekmektedir.
- Zil sesini otomatik olarak ayarlamak için bir seçenek belirlenmelidir. Bunu daha sonra yapmak için Bitti seçeneğine dokunmak gerekmektedir.
- Satın alma işlemini tamamlamak için ise Apple Kimliği parolası istenmektedir.
- Bu parolanın doğru bir şekilde girilmesinin ardından zil sesi değiştirilebilir.

Iphone'da Müzikleri Zil Sesi Yapma

Iphone telefonlar günümüzün en çok tercih edilen markalarından birisidir. Birbirinden farklı özellikleri sebebiyle birçok kullanıcı Iphone telefonları tercih etmektedir. Bu telefonlarda zil sesi değiştirmenin pek çok farklı yöntemi bulunmaktadır. Her ne kadar karışık görünse de Iphone telefonlarda zil sesi değiştirme işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleşmektedir.

Iphone telefonlarda zil sesi değiştirmek için bazı uygulamalara ihtiyaç bulunmaktadır. Bu uygulamalardan birisi de GarageBand uygulamasıdır. Bu uygulama telefonda yüklü değil ise App Store üzerinden indirerek zil s esi değiştirme işlemleri yapılabilmektedir. Fakat bu uygulamanın indirilebilmesi için telefonun iOS13 veya üstü sürüm olması gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!