Instagram'da takipçi sayısını artırmanın yolu

Güncelleme Tarihi:

Instagramda takipçi sayısını artırmanın yolu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 14:18

Fotoğraflarınızı büyük bir kitleye paylaşmak istemez misiniz? Instagram’da bu kitleye sahip olmak kolay. Takipçi sayılarınızı arttırmak için yapmanız gerekenler için sırasıyla doğru adımı izlemeniz gerekiyor. Bu yöntemleri kullanarak takipçi sayınızı ve popülerliğinizi arttırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Günümüzde sosyal medya kullanımının artması ile takipçi beğeni kazanmak isteyenler için birçok yol üretildi. Bu yöntemlerin hangisinin güvenli olduğunu maalesef ayırt edemiyoruz. Öncelikle açılan Instagram hesabı insanların ilgisini çekecek bir hesap olmalı. Hesabınızda paylaşım yapacağınız alanı seçmelisiniz. Paylaşımlarda #hashtag kullanımı da etkili oluyor.

Fotoğrafa göre hashtag atıldığında beğeni ve takipçilerde artış yaşanıyor. Hesaptan düzensiz paylaşım yapılmamalı. Çok sık veya çok az paylaşım yapılmamalı belirli bir düzen saat içerisinde paylaşımlar yapılmalı. Twitter, Facebook gibi sosyal ağlardan ya da web siteniz üzerinden hesabınızın linkini paylaşabilirsiniz.

Farklı yöntemlerin yanı sıra ''Instagram takipçi hilesi'’ adlı uygulamalar ile istediğiniz kadar takipçi ve beğeni alabilirsiniz ancak daha sonra belirsiz bir zaman diliminde hesabınız İnstagram tarafından geri dönüşü olamayacak şekilde kapatılabilir. Para ile de takipçi satın alınabilir fakat güvenli bir yerden alınması gerekiyor; ayrıca organik olmayan takipçileri satın almanız halinde size bir faydası da olmayacak. 

BAKMADAN GEÇME!