Instagram toplu takipçi silme nasıl yapılır? Instagram takipçileri toplu olarak nasıl silinir

Güncelleme Tarihi:

Instagram toplu takipçi silme nasıl yapılır Instagram takipçileri toplu olarak nasıl silinir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 17:23

Instagram toplu takipçi silme gereksinimi bazen, takipçi sayısını artırabilmekten daha önemli hale gelebilmektedir. Instagram hesabınızda istemediğiniz takipçilerinizi bloklayabilirsiniz. Tamamen silmeniz gereken bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu durumda uygulama desteği almanız gerekmektedir. Android ve İOS uygulamaları yardımıyla takipçi silebilirsiniz, ancak bu uygulama marketleri farklılık gösterebilmektedir. Instagram toplu takipçi silme nasıl yapılır? Instagram takipçileri toplu olarak nasıl silinir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram takipçi silme işlemi yapabilmek için, ilk iş olarak bloklama yapabilirsiniz. Tamamen silmek istediğinizde ise uygulama kurmanız gerekmektedir. Telefonunuza kuracağınız İOS veya Google Android uygulamalarından birinden silme işlemi yapabilirsiniz. Toplu takipçi silme nasıl yapılır? Sorusuna verilecek cevap toplu takipçi silme işlemi Apple Store ya da Google Paly Store üzerinden yapılabilmektedir. “Delete followers on Instagram” şeklinde aratarak sorunu çözebilirsiniz. Instagram takipçi silme yapabilmek için arama yapmanız gerekmektedir.

Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır?

Insatagram sayfanızdan toplu takipçi silme işlemi yapabilmek için birden fazla adımla ilerleyebilirsiniz. Öncelikle bloklama seçeneğini kullanarak engelleme yapabilirsiniz. İOS ve Android telefon uygulama desteği alabilirsiniz. Ya da tamamen yapmak istediğiniz işlemi arama motoruna yazarak önerileri takip edebilirsiniz. Instagram hesaplarında takipçi sayısının artması kadar gereksiz takipçilerin silinmesi de önemlidir. Yarar sağlamayan hatta zarar veren içerik üretici takipçilerin uzaklaştırılması en doğru yaklaşımdır. Siz de Instagram hesabınızda toplu takipçi silme işlemi yapabilirsiniz. Takipçi sayısının çokluğu pek çok kişinin hayli olsa dahi gerçek kişi olmayan spam uygulamalardan gelen takipçiler de olabilmektedir. Böyle durumlarda temizlik yapmak gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Instagram Takipçileri Toplu Olarak Nasıl Silinir?

 Instagram hesabınızdan toplu takipçi silme işlemi yapabilmek için bloklama yapabileceğiniz gibi destek uygulama indirebilirsiniz. Android – İOS uygulamalarından telefonunuza uygun olanı kurarak toplu takipçi silebilirsiniz. Ayrıca Instagram hesabınızdan toplu takipçi silme işleminizi yaparak güvenle kullanabilirsiniz. Instagram’ da toplu takipçi yapmanıza yardım edebilecek çok sayıda uygulama bulunmaktadır. Apple Store Google Play Store uygulamalarında “toplu takipçi silme” yazarak arayabilir yardım alabilirsiniz. İngilizce “delete followers on ınstagram” olarak da aynı desteği alarak toplu takipçi silme işlemi yapabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!