Instagram takip ve beğeni engeli nasıl kaldırılır? Instagram'da takip ve beğeni kısıtlaması kaldırma

Güncelleme Tarihi:

Instagram takip ve beğeni engeli nasıl kaldırılır Instagramda takip ve beğeni kısıtlaması kaldırma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 17:14

Instagram kullanıcılarının güvenliğine oldukça önem veren bir sosyal medya uygulaması olmaktadır. Fotoğraf ve video paylaşımlarının yapıldığı bu platformda herkesin iyi vakit geçirmesi için Instagram bir dizi önlemler almaktadır. Kişilerin Instagram'da paylaşım yapmalarını engelleyen durumların başında spamlar gelmektedir. Takip ve beğeni engeli olarak ortaya çıkan bu durumu ortadan kaldırmanın yolları bulunmaktadır. Peki, Instagram takip ve beğeni engeli nasıl kaldırılır? Instagram'da takip ve beğeni kısıtlaması kaldırma nasıl olmaktadır? İşte, Instagram'da takip ve beğeni engelini kaldırma hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Instagram kullanıcılarının yoğun kullanımları sonucu birtakım sistemsel aksaklıklar yaşanabilmektedir. Kullanıcıların keyifli vakitler geçirmesi için bu sorunların çözümleri bulunmaktadır.

 Instagram Takip Ve Beğeni Engeli Nasıl Kaldırılır?

 Instagram'da ortaya çıkan sorunlardan biri olan takip ve beğeni engeli kullanıcı hesabına göre değişiklik göstermektedir. Özellikle yeni açılan hesaplar için beğeni ve takip edilme durumları oldukça az olduğu için bu hesaplar güven vermeyerek Instagram tarafından riskli olarak tanımlanmaktadır. Yeni açılan hesaplara kısa bir zaman dilimi içinde yapılan beğeni, takip ve yorum gibi işlemler spam olarak kabul edilmektedir. Güvenilir hesapların beğeni ve takip etme limitleri de yüksek olmaktadır. Bu hesaplar herhangi bir engelleme ile karşı karşıya gelmedikleri zaman kısıtlamaları daha kolay bir şekilde ortadan kalkmaktadır.

Haberin Devamı

 Instagarm'da Takip Ve Beğeni Kısıtlaması Kaldırma

 Instagram'da beğeni engelini ortadan kaldırmanın en basit yol 18 saat beklemek olarak ifade edilmektedir. Çünkü Instagram'da yapılan birçok engel 18 saat içinde kaldırılmaktadır. Ancak kullanıcının almış olduğu bu engel ilk değilse kalkması biraz uzun zaman almaktadır. Bu durumda hesabı dondurarak beklemek tavsiye edilmektedir.

 Instagram takip etme engelini kaldırmak için ''Bizimle paylaş'' kısmına sorunun doğru bir şekilde iletilmesi gerekmektedir. Bu talep olumlu bir şekilde karşılanırsa engelleme kaldırılacaktır. Ancak ilk defa engelleme alınıyorsa hiçbir şey yapılmasa dahi sorun 24 saat içinde kendiliğinden çözülmüş olmaktadır. Instagram'da belli sayıda hesap takip edildiğinde kullanıcıların karşısına Bir hata oluştu uyarısı çıkmaktadır. Bu uyarının altında da Sorun Bildir ve Uyarıyı Kapat şeklinde 2 buton yer almaktadır. Yakın zamanda çok sayıda hesap takip edilmiş ise ya da kullanıcılar takipçilerini takipten bırakmış ise takip engeline takılma olasılığı oldukça yüksek olmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!