Instagram reels yok ve gözükmüyor çözümü (2022)

Güncelleme Tarihi:

Instagram reels yok ve gözükmüyor çözümü (2022)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2022 14:58

Instagram reels görüntülenme hatasının çözümü, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından merak edilen bir konudur. Bu sorun, özellikle Instagram’da uzun vakitler geçiren kişiler için büyük önem taşır. Bu bakımdan Instagram reels gözükmüyor hata uyarısının çözümünü öğrenebilir, bu hata ile karşılaştığınızda kolayca çözebilirsiniz. Instagram reels yok ve gözükmüyor çözümü (2022) nedir sizin için derledik.

Haberin Devamı

Instagram uygulaması içinde yer alan Reels isimli kısa video özelliği, ara sıra da olsa görüntülenememe hatası verir. Bu sorunun çözümü ise uygulama üzerinden yapılmaktadır.

 Instagram Reels Yok

 Instagram uygulamasında bulunan Reels kısa video özelliği, bazen uygulamanın sistemsel bir hatasının ortaya çıkmasından bazen de uygulamaya yapılan güncellemeler doğrultusunda ortaya çıkabilir. Kimi zamanda ön belleğin yoğunluğundan dolayı bu hatayla karşılaşılabilir. Instagram’da Reels görüntülenme problemlerinin birçok çözümlenme yolları mevcuttur.

 Instagram Reels Gözükmüyor Çözümü (2022)

 Instagram Reels gözükmüyor hatasının çözümü için, aşağıda yer alan adımları takip ederek çözüm sağlanabilir.

Instagram hesabından çıkıp tekrar girerek sorun giderilebilir. Bunun için; uygulama açılır ve sağ alt köşede bulunan profil simgesine tıklatılır. Profil sayfasında bulunan üç çizgi simgesine dokunulur. Açılan bölümde ayarlar sekmesine girilir ve sayfanın alt kısmında bulunan seçenekten oturum kapatılır. Kapanan hesaba tekrar giriş yaparak sorunun giderildi görülür.

Haberin Devamı

Instagram’ı Güncelleyerek sorun çözülebilir. Bunun için; Google Play Store ya da App Store üzerinden yeni bir güncelleme gelip gelmediği kontrol edilmelidir. Yeni bir güncelleme geldiyse güncelleme yapılmalı ve sorun giderilmelidir.

Instagram ön belleği temizleyerek sorun giderilebilir. Bazı durumlarda ön bellek aşırı dolu olabilir ve Reels gibi bazı özellikler çalışmaya bilir. Bundan dolayı ön belleğin temizlenmesi gerekir. Bunun için; ayarlar sekmesi açılır ve uygulamalar kategorisine girilir. Instagram uygulaması bulunur ve üzerine dokunulur. Depolama özelliğine girilir ve sayfada yer alan ‘ön beleği sil’ seçeneğine dokunulur.

Sorun halen çözülmediyse son olarak uygulamayı silip tekrar yükleyerek problemi ortadan kaldırmak gerekir. Bunun için; “Ayarlar” sayfasına girilir ve “Uygulamalar” bölümü açılır. Instagram uygulamasının üzerine gelinir ve tıklatılır. Açılan pencerede sil komutu seçilir ve uygulama silinir. Uygulama tekrar yüklenir ve sorun böylelikle giderilebilir.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!