Instagram hediyeli mesaj gönderme 2024 - Instagram'da hediye mesaj nasıl gönderilir

Güncelleme Tarihi:

Instagram hediyeli mesaj gönderme 2024 - Instagramda hediye mesaj nasıl gönderilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 22:43

En çok kullanılan ve paylaşımı yapılan sosyal medya hesapları içerisinde şüphesiz Instagram önde geliyor. Özellikle başta hikayeler olmak üzere aynı zamanda DM, yani direct message yaygın kullanılmaktadır. Peki Instagram hediyeli mesaj gönderme 2022 - Instagram'da hediye mesaj nasıl gönderilir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Son zamanlarda gelen yenilikler ile beraber artık direkt mesaj üzerinden Instagram vasıtasıyla ilgi çekici uygulamalar öne çıkıyor. Özellikle bunlar içerisinde hediyeli mesaj göndermek çok fazla ilgi çekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı bir kişinin kutlanması ya da güzel bir karşılık verilmesi söz konusu olduğu zaman, Instagram hediyeni mesaj gönderme yöntemi ele alınır.

 Instagram Hediyeli Mesaj Gönderme 2024

 Son güncelleme ile beraber gelen özellikler içerisinde Instagram hediyeli mesaj gönderme öne çıkıyor. Böylece kapalı bir hediye kutusunda mesaj gönderme şansı kullanılır. Mesaj gittiği zaman karşı taraf hediye kutusuna dokunduğunda ileti açılır. Sonuç olarak gönderilen güzel bir yazı ya da Emoji ve benzeri durumlar, hediye paketi şeklinde karşı tarafa ulaştırılır. Bu da değişik ve güzel bir uygulama olarak karşı tarafta hoş bir etki yaratır. Özel günler için ya da herhangi bir güzel durum yaratmak adına etkili yöntemler içerisinde yer alıyor. Sonuç olarak DM kullanılmak suretiyle Instagram üzerinden sürprizli mesajlar göndermek mümkün.

Haberin Devamı

 Instagram'da Hediye Mesaj Nasıl Gönderilir?

 Hediye kutusu içerisinde mesajlar gönderebilmek son dönemlerde pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Bunu gerçekleştirmek için bazı adımları aşamalı bir şekilde ele almak ve uygulamak yeterlidir.

 - Öncelikle Instagram uygulaması açılır ve DM bölümüne girilir.

 - Daha sonra buradan mesaj gönderilmek istenen kişiye giriş yapılır ve mesaj kısmına girilir.

 - Bir şeyler yazdıktan sonra sol taraftaki arama kutucuğuna giriş yapılır.

 - Bu bölümde biraz yana kaydıktan sonra, hediye kutularından biri seçilir.

 Sonuç olarak yukarıdaki işlemler sırasıyla yapıldıktan sonra, hediye kutusu eşliğinde ilgili mesaj karşı tarafa ulaştırılır. Özellikle son dönemlerde en çok sevilen mesaj yöntemleri içerisinde geldiğini ifade etmek mümkündür. Üstelik birçok farklı uygulama kapsamında farklı hediye seçenekleri ile güzel bir mesaj gönderme şansı elde edilebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!