Instagram gönderi gizleme nasıl yapılır? Instagramda gönderilir nasıl gizlenir ve açılır

Güncelleme Tarihi:

Instagram gönderi gizleme nasıl yapılır Instagramda gönderilir nasıl gizlenir ve açılır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 16:49

Bazı paylaşımlar Instagram üzerinden görünmek istenmez. Tabii bunun birçok farklı sebebi olduğunu ifade etmek mümkün. Böyle durumlarda ise paylaşımı yapan kişi üzerinden gerçekleşen uygulama ile bu kolayca sağlanabilir. Peki, Instagram gönderi gizleme nasıl yapılır? Instagramda gönderilir nasıl gizlenir ve açılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram günümüzde en çok kullanılan ve en önemli sosyal medya hesaplarından biridir. Ancak ana sayfası dolan birçok kişi, bazı gönderileri gizlemek istemektedir. Bunu sağlamak için ise aşamalı olarak gerekli işlemleri yapmak gerekir. Bu sayede Instagram'da bazı gönderiler gizlenir ve ana sayfada artık ortaya çıkmaz.

 Instagram Gönderi Gizleme Nasıl Yapılır?

 Yapılan paylaşımlar üzerinden bazen paylaşımları görmek istemeyen kişiler gönderi gizleme sekmesini aktif hale getirmektedir. Bunu sağlamak için ise sıralı şekilde gerekli aşamaları yerine getirmek yeterlidir.

 - Öncelikle Instagram uygulaması açılmalı ve kişi kendi hesabına girmelidir.

 - Daha sonra gönderileri gizlemek için paylaşım yapan kişinin profiline giriş yapılır.

 - Burada kişinin biyografisinin altında yer alan takiptesin botuna dokunur.

Haberin Devamı

 - Sessize al seçeneği aktif hale getirebilir.

 Bu şekilde yukarıdaki uygulamalar sıralı ile yapıldığı zaman gönderiler artık gizlenmiş olur. Sonuç olarak zorlanmadan gönderiler gizlenir ve böylece Instagram üzerindeki anasayfa çok daha rahat bir şekilde gezilir.

 Instagramda Gönderilir Nasıl Gizlenir ve Açılır?

 Instagram gönderimi üzerinden gizleme işlemi yukarıdaki seçenek doğrultusunda kolayca yapılabilir. Aynı zamanda bu işlemin tam tersine gerçekleştirmek suretiyle gönderileri yeniden açma imkanı bulunuyor. Aynı zamanda bu yapılırken karşı taraf, yani paylaşım yapan kişinin profili herhangi bir şekilde bundan haberdar olmaz. Bunu gerçekleştirmek için ise aynı şekilde paylaşım yapan kişinin profili üzerinden takip resim bölümüne bağlantı kurulur. Daha sonra bu bölümde sessize al kısmı inaktif hale getirilir. Sonuç olarak güvenli bir şekilde yeniden paylaşımları görme şansı elde edilir.

 Instagram'da Gönderi Gizleme ve Açma

 Bazı paylaşımlar görülmek istenmediği zaman Instagram üzerinden gönderileri gizleme yönünü bulunuyor. Aynı zamanda gizlenmiş olan yöntemleri yine aynı şekilde açma projede yer almaktadır. Bu durum paylaşım yapan kişinin kendi profil üzerinden biyografisinde yer alan takiptesin kısmı ile birlikte gerçekleşir.

BAKMADAN GEÇME!