Instagram bildirim gelmiyor sorunu ve çözümü (Android ve Iphone)

Güncelleme Tarihi:

Instagram bildirim gelmiyor sorunu ve çözümü (Android ve Iphone)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 14:56

Instagram hesabınıza bildirim gelmemesi son zamanlarda kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı problemler arasında yer almaktadır. Instagram kullanıcıları bildirim gelmemesi durumunda ne yapmaları gerektiğini öğrenmek isterler. Böyle bir sorunla karşılaşmanız durumunda ise instagram hesabınıza bildirim gelmesi için ne yapmanız gerektiğini bilmek isteyebilirsiniz. Instagram bildirim gelmiyor sorunu ve çözümü (Android ve iPhone) ne şekildedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram bildirimlerinin cihazınıza gelmemesi durumunda ayarlarınızda bir düzeltme yapmanız gerekebilir. Hesabınızın bildirim ayarları kapalı olabileceği gibi farklı bir nedene bağlı olarak da bildirim gelmemesi söz konusu olabilmektedir. Bildirim gelmesi büyük bir kolaylık sağlamakta olan bir özellik olarak ifade edilebilir. Bildirimlerin açılması ise hem cihazınızın ayarlar kısmından yapılabileceği gibi hem de instagram uygulamasında yer alan ayarlar bölümünden gerçekleştirilebilmektedir.

 Instagram Bildirim Gelmiyor Sorunu ve Çözümü (Android ve iPhone)

 Instagram uygulamasını kullanan kişiler için bildirim gelmemesi büyük bir sorun olarak ifade edilebilir. Bildirim gelmemesi durumunda ise telefonunuzdan instagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir. Ayarlar açıldıktan sonra bildirimler kısmına basarak girmeniz gerekmektedir. Açılan ekranda ise İnstagram uygulaması seçeneğine basmanız gerektiğini söylemek mümkündür. Ardından kilit ekranda göster seçeneğine de basmanız durumunda, bildirimleri kilit ekranında bile görüntülemeniz mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

 İphone Instagram Bildirimleri Nasıl Açılır?

 İphone kullanıcıları telefonlarına bildirim gelmemesi durumunda öncelikli olarak İphone cihazınızın ayarlar kısmına girilmesi gerekmektedir. Açılan ekranda ise bildirimler kısmına tıklanması gerekmektedir. Bildirim kısmına tıkladığınız zaman telefonunuzda yüklü olan uygulamaları görüntülersiniz. Uygulamaların içinden Instagram uygulamasını bulmanız ve bildirim açma işlemini gerçekleştirmeniz durumunda artık uygulama tarafından gönderilen bildirimleri görüntülemeniz mümkün olacaktır. Gelen bildirimler ise uygulamayı kullanmayı kolaylaştırıcı bir etkiye sahip olarak ifade edilebilir.

 Android Instagram Bildirimleri Nasıl Açılır?

 Android cihazınızda instagram bildirimlerini açmak için öncelikli olarak ayarlar bölümüne girmeniz gerekmektedir. Ayarlar açıldıktan sonra uygulamalar seçeneğine basılması gerekmektedir. Uygulamaların içerisinde instagram bulunduktan sonra ise bildirimler seçeneğine basılması gerekmektedir. Yeni açılan ekrandan ise açmak istediğiniz bildirimleri sırasıyla seçin hemen ardından bildirimleri aktif konuma getirin. Böylece android cihazınızda instagram uygulamasından gelen bildirimleri görüntüleme imkanı bulabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!