Instagram akış yenilenmiyor | İşte çözümü

Güncelleme Tarihi:

Instagram akış yenilenmiyor | İşte çözümü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 20:24

Instagram'a giriyorsunuz ama karşınıza "Instagram akış yenilenemedi" şeklinde bir hata çıkıyor ve gerçekten de akış yenilenmiyor ve ne yaparsanız yapın Instagram'da hiç kimsenin fotoğrafına bakamıyorsunuz. Peki bu neden oluyor? Instagram akış yenilenemedi hatası neden kaynaklanır? İşte çözümü...

Haberin Devamı

Instagram akış yenilenemedi hatası kullanıcıların karşısına zaman zaman çıkıyor ve Instagram deneyimini gerçekten de bozuyor. Instagram kullanıcısı çoğu kişi son günlerde ana sayfada gördüğü paylaşımlarla ilgili sıkıntılar “Akış Yenilenemedi” hatasıyla karşılaşıyor. Instagram ana sayfasını kullanan kullanıcılar “Akış Yenilenemedi” hatasıyla sürekli olarak karşılaştıkları için son paylaşılanların hiç birini göremiyor. Akış yenilenemedi hatasını yenile butonuna basılmasına rağmen almaya devam eden bir çok kullanıcı bu sorunun çaresi olabilecek sorunu bulmaya çabalıyor.

Öncelikle bu konuda detay vermemiz gerekirse bu kişisel değil dünya genelinde yaşanan bir sorundan ibaret. Bilindiği üzere Instagram sahibi olan Facebook ile birlikte yayın hayatına devam ediyor. Son günlerde Facebook ve Instagram’da erişim sorunları artmış durumda. Yaşanan soruna ilişkin henüz resmi bir açıklama Facebook tarafından yapılmazken, erişim sorununun neden kaynaklandığı da bilinmiyor. Kullanıcılar ana sayfa dışında Instagram’ın diğer özelliklerini ise sorunsuz kullanmaya devam edebiliyorlar.

BAKMADAN GEÇME!