Huawei Y6 (2019) tanıtıldı! İşte özellikleri...

Güncelleme Tarihi:

Huawei Y6 (2019) tanıtıldı İşte özellikleri...
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 10:57

Akıllı telefon piyasasında adından sıkça söz ettiren Huawei, giriş seviyesi telefonu Huawei Y6'yı tanıttı. Bakın hangi özelliklerle bizleri karşılıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde tanıttığı katlanabilir telefonu Mate X ile dikkatleri üzerine çeken Huawei, giriş seviyesi Huawei Y6 (2019) modelini sahneye çıkardı. Rakiplerine karşı tasarımıyla ön plana çıkması beklenen cihazın deri hissiyatlı arka kapağı bulunuyor.

Bununla beraber Kehribar rengi olarak adlandırılan renk seçeneğine sahip olan Y6'nın Gece Mavisi ve Gece Siyahı renkleri de bulunuyor. Arka tarafında parmak izi okuyucusuna yer verilen cihazın 6.09 inç boyutunda damla çentikli HD+ ekranı bulunuyor. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile bizleri karşılayan Huawei Y6, MediaTek Helio A22 yonga setinden güç alıyor. 

Kamera tarafına bakacak olursak arka tarafta 13 Megapiksel, ön tarafta ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer verildiğini görüyoruz. Aynı zamanda 3020 mAh batarya ile gelen telefon, Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. Huawei'nin giriş seviyesi olarak konumlandırılan telefonu Y6 (2019), ilk olarak Hindistan'da 140 dolardan satışa çıkacak. Ülkemizde fiyatının henüz belirlenmediğini belirtelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!