Huawei P30 Pro Türkiye'ye gelmeden kılıfı satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Huawei P30 Pro Türkiyeye gelmeden kılıfı satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 08:23

Çinli telefon üreticisi Huawei'nin bu ay sonlarına doğru tanıtması beklenen yeni telefonlarından Huawei P30 Pro'nun kendisi gelmeden kılıfı Türkiye'de bir alışveriş sitesinde satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Telefonun kendisinden önce kılıfının satışa sunulması eşine az rastlanan bir olay. Huawei P30 Pro'yu henüz görememişken, kılıfının ortaya çıkması ise şaşkınlık yaratıyor. Spigen'in ürettiği kılıflara bakıldığında Huawei P30 Pro'nın tasarımının nasıl olacağını da tahmin edebiliyoruz. 

Bugün için iki farklı Huawei P30 Pro kılıf modeli gözüküyor. Kılıflardan şeffaf olanı Liquid Crystal, zırhlı yapıda olanı Rugged Armor olarak isimlendirilmiş. Fiyatları 40 ila 50 TL arasında değişiyor. Ayrıca Huawei P30 Pro için Spigen La Manon Calin isimli özel bir kılıf da satışa sunulmuş durumda. Ancak bu kılıf diğerlerine göre biraz daha pahalı ve 199 TL fiyat etiketine sahip. 

Huawei P30 Pro Türkiyeye gelmeden kılıfı satışa çıktı

Spigen'in internet sitesinde Huawei P30 Lite için de bir bölüm olmasına karşılık herhangi bir kılıf bulunmuyor ve 'Pek Yakında' mesajıyla karşılaşıyorsunuz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!