HTC U Play tanıtıldı! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

HTC U Play tanıtıldı İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 13:18

HTC, HTC U Ultra ile birlikte HTC U Play model telefonunu da tanıttı. İşte HTC'nin yeni telefonunun teknik özellikleri...

Haberin Devamı

HTC U Play akıllı telefon oldukça dikkat çeken bir tasarım içeriyor. Cihazın ön ve arka kısmı cam malzeme içerirken, yan tarafta ise metal çerçeve ile oldukça şık bir görünüm elde edilmiş. HTC U Ultra'da da firma aynı şekilde metal - cam tasarımına yer vermiş.

Yeni HTC U Play akıllı telefonun teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, cihaz 5.2 inç büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. Akıllı telefonun yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga seti olarak belirlenmiş.

Cihazın sistem belleği 3GB olarak gelirken, ayrıca dahili veri kapasitesi 32GB olarak yer alıyor. 2.500mAh batarya içeren yeni HTC U Play akıllı telefonun arkasında 16MP çözünürlükte kamera bulunduğunu da belirtelim. Diğer taraftan akıllı telefonun Selfie kamerası da 12MP Ultrapixel olarak belirlenmiş.

Haberin Devamı

HTC U Play firmanın yeni Sense görünüşü ile gelirken, ayrıca Google Asistant ve Siri benzeri akıllı sesli asistan da yer almakta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!