Honor Watch GS Pro Türkiye'ye geliyor: Ä°ÅŸte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Honor Watch GS Pro Türkiyeye geliyor: İşte özellikleri
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 27, 2020 10:57

Honor'un yeni nesil akıllı saatlerinden Honor Watch GS Pro, Türkiye pazarına geliyor. Peki yeni saat hangi özelliklerle geliyor?

Haberin Devamı

Honor Watch GS Pro, 1.39 inç'lik ekran büyüklüğüne sahip ve AMOLED yuvarlak ekranında sunduğu 454x454 çözünürlük ve 326 ppi oranıyla öne çıkıyor. Birçok farklı saat görünümü barındıran ürün, hareketli saat yüzleri de sunuyor. Amerikan Ordusu'nun 14 farklı testini geçerek MIL-STD-810G sertifikası da alan ürün, 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıda.

2 saatlik tek şarjla 25 güne kadar pil ömrü sunan ürün; dış ortam antrenman modu açıkken 100 saate kadar, GPS açık modda ise 48 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Tırmanış ve daÄŸcılıkla ilgilenenlere yönelik olarak yükseklik ölçümü ve hava basıncı bilgileri saÄŸlayabilen saat, ayrıca Ay evrelerini de gösteriyor, gelgit zamanları konusunda kullanıcıyı uyarabiliyor. Bununla birlikte, önemli hava deÄŸiÅŸimlerini bildiren akıllı saat, barındırdığı GPS ve Glonass konumlandırma sistemleriyle birlikte Rotadan Dönüş iÅŸlevine sahip. Bu sayede doÄŸa yürüyüşlerinde kaybolunsa bile yürünülen rotayı birebir geri yürüyerek baÅŸlangıç noktanıza varmanızı saÄŸlayabiliyor.Â

Honor Watch GS Pro Türkiyeye geliyor: İşte özellikleri

Ürün, 100’den fazla antrenman seçeneği ile birlikte geliyor. Spor takibi özelliklerinin dışında Watch GS Pro'nun sağlık takibi özellikleri de bulunuyor. Huawei TruSeen 3.5 teknolojisiyle kalp ritmini takip edebilen ürün, kandaki oksijen doygunluk seviyesini gösteren SpO2 ölçümü de yapabiliyor.

Haberin Devamı

Üzerinde yer alan hoparlör ve mikrofon sayesinde Bluetooth bağlantısını kullanarak telefon görüşmelerinin yapabildiği akıllı saat, "Telefonumu Bul" işleviyle de cihazın yerini belirleyebiliyor. Telefona olan bağlantısı sayesinde EMUI 10 işletim sistemli akıllı telefonlar için "Uzaktan Deklanşör" özelliği de sunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!