Hızlı büyümeyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Hızlı büyümeyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2010 10:57

‘Smart phone’ pazarının dünyadaki en büyük oyuncularından HTC, Türkiye’ye yönelik hedeflerini büyüttü .

Haberin Devamı

HTC Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Nikitas Glykas, Türkiye’nin HTC için en önemli pazarlardan biri haline geldiğini belirtti.Basın toplantısında HTC’nin Android temelli Desire HD ve Desire Z modelleri de tanıtıldı.

Android temelli ‘smart phone’ pazarında dünya liderliğini elinde tutan HTC, 9 Aralık 2010 tarihinde düzenlenen bir basın toplantısıyla  HTC Desire HDTM ve HTC Desire ZTM Android tabanlı akıllı telefonların yanı sıra HTC SenseTM deneyimini tanıttı.

HTC Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Nikitas Glykas’ın katıldığı basın toplantısında HTC’nin Türkiye’ye yönelik büyüme planları ele alındı. Nikitas Glykas , Türkiye’nin 75 milyon nüfusu ve tüketicilerin teknolojiye olan ilgisi nedeniyle Güneydoğu Avrupa bölgesinde HTC için çok önemli bir pazar haline geldiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Nikitas Glykas, kısa bir süre önce Türkiye’de de piyasaya sunulan  HTC Wildfire ve ardından gelen HTC Desire ile HTC HD Mini’nin Türk tüketicisi tarafından ilgiyle karşılandığını belirtti ve bu ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. Glykas, ayrıca HTC’nin ‘kullanıcıyı gülümseten’ yaklaşımından da söz ederek Türkiye’deki kullanıcıları yeni yılda HTC Desire HDTM ve HTC Desire ZTM ile tanıştıracaklarını sözlerine ekledi.

HTC Desire HD
HTC Desire HD parlak 4.3” LCD ekranı ve Dolby Mobile ve SRS virtual sound ile üstün multimedya içeriğiyle dikkat çekiyor ve bir ilk olarak yeni 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon işlemciye sahip bulunuyor. Dual flaşlı 8 megapiksel kamera içeren HTC Desire HD, 720p HD video kaydına olanak tanıyor. HTC Legend’in monokok mirasını temel alan HTC Desire HD, sert alüminyum bir bloktan şekillendirilmiş bulunuyor ve HTC’nin bilindik kalitesini ve gücünü yansıtıyor. Ayrıca çalıştırma dizisini tamamlamak için gereken süreyi kısaltmak suretiyle kullanıcılara hızlı bir şekilde arama yapma ve e-postalara bakma olanağı tanıyan yeni HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.


HTC Desire Z
HTC Desire Z, sürekli hareket halinde olan kişilerin Facebook ve Twitter’da arkadaşlarıyla ya da işyerindeki iş arkadaşları ve müşterileri ile bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. HTC Desire Z’de hızlı ve kolay yazım için QWERTY klavye içeren benzersiz bir ‘pop hinge’ bulunuyor.
 
Ayrıca HTC Desire Z’de bulunan klavye, çeşitli klavye kısayolları ile menüleri açmadan yaygın işlevlere anında erişmeyi sağlayan uyarlanabilir iki adet tuş da içeriyor. Bunlara ilave olarak HTC Desire Z’de, 720p HD video kaydı ve otomatik flaşlı 5 megapiksel kamera işlevleri de bulunuyor.  Artırılmış performans ve pil ömrü için yeni 800MHz Qualcomm 7230 işlemcinin kullanıldığı ilk telefon olma özelliği taşıyan HTC Desire Z, HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!