Hat Değiştirme Nasıl Yapılır? Operatör Hat Taşıma Ücreti Ve Süresi (Turkcell, Vodafone, Bimcell Ve Turk Telekom)

Güncelleme Tarihi:

Hat Değiştirme Nasıl Yapılır Operatör Hat Taşıma Ücreti Ve Süresi (Turkcell, Vodafone, Bimcell Ve Turk Telekom)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 19:37

GSM operatörleri numarasını taşımak isteyen kişiler için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Hat taşıma işlemi yapmak isteyen kişiler için şube, internet ya da telefon imkanı da bulunuyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi GSM operatörlerinin çeşitli kampanyalarına katılmak isteyen kullanıcılar ise, kendilerine uygun bir paketi de seçerek hatları kolay bir şekilde taşıyabiliyor. Hat değiştirme nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Hat taşımak isteyen kişilerin aklına takılan bazı konulardan birisi de belirlenen ücrettir. GSM operatörleri ise, numara taşıma işleminden genellikle herhangi bir ücret talep etmezler.

Hat Değiştirme Nasıl Yapılır?

Günümüzde cep telefonları hayatımızın en önemli parçaları arasında yer alır. İşte, okulda, evde en çok ihtiyaç duyduğumuz cihazdır. Ama operatöründen memnun kalmayan ya da rakip firmaların kampanyalarını tercih etmek isteyen kişiler için numara değiştirmeden hat taşıma işlemi de mümkündür. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi GSM operatörlerinin herhangi bir paketini tercih ederek hat taşıma işlemi şube, internet ya da telefon üzerinden kolay bir şekilde yapılabilir.

Hat taşıma işlemi ise çok basit bir şekilde yapılabilir. Operatör değişikliği yapmak isteyen kişiler, sadece 3 yöntemle bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilir. Hat taşıma işlemlerinden herhangi bir ücret tahsil edilmez. Hat taşıma yöntemleri ise şu şekildedir;

Haberin Devamı

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün çağrı merkezini aramanız gerekir.

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün merkezine gidebilirsiniz.

Numaranızı taşımak istediğiniz operatör merkezine ait olan internet sitesi üzerinden hat taşıma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Operatör Hat Taşıma Ücreti ve Süresi (Turkcell, Vodafone, Bimcell ve Turk Telekom)

Numara hat taşımada genellikle ücret tahsil edilmiyor. Müşteriler, kendisine cazip gelen kampanyalara ilgi göstererek numarasını rakip firmalara istediği zaman taşıma şansı elde ediyor. Hat taşıma işlemlerinizi oturduğunuz yerden kolaylıkla da gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell Numara Taşıma

Turkcell’e numara taşımak isteyen kişiler bayi, internet ya da çağrı merkezini arayarak işlemlerini kolaylıkla yapabilirler. Turkcell Çağrı Merkezi aracılığı ile 0532 532 00 00 numarasını da arayarak müşteri temsilcisinin verdiği bilgi ve yönergelerle numara taşıma işlemi yapılabilir.

Turkcell resmi internet sitesi üzerinden hat taşıma işlemi yapmak isteyen kişiler, istedikleri paketi seçerek başvuru formunu doldurması gerekir. İstenilen bilgiler girildiği zaman size gelen mesaj üzerinden yönergeleri izlemeniz gerekir.

Haberin Devamı

Bayiye giderek numara taşımak isteyen kişilerin ise, yanlarında kimlik belgelerini de götürmesi gerekir. En yakın bayiye giderek müşteri temsilcisine gerçekleştirilmek istenen işlemin söylenmesi gerekir. Daha sonra da size verilen sözleşmeyi imzalamanız yeterli olur.

Vodafone Numara Taşıma

Vodafone çağrı merkezi, internet sitesi ya da bayilerinden numara taşıma işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Vodafone Çağrı Merkezi Numarası ise, 0542 542 00 00 arayarak müşteri temsilcisinin verdiği bilgi ve yönergeler ile kolaylıkla numara taşıma yapılabilir.

Bayiden numara taşımak isteyen kişilerin ise, kimlik belgelerini yanlarında götürmeleri yeterlidir. Aynı zamanda en yakın Vodafone bayine giderek size verilen sözleşmeyi imzalayarak da numaranızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Vodafone resmi internet sitesi üzerinden de başvuru formu doldurularak hat taşıma işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebilir. İstenilen bilgiler girildiği zaman hat taşıma işlemi de geçerli olur.

Türk Telekom Numara Taşıma

Türk Telekom’a hattını taşımak isteyen kişiler için 3 farklı yol vardır. Türk Telekom Çağrı Merkezi 444 1 444 arayarak da hattınızı taşıtabilirsiniz.

Bayi üzerinden numara taşımak isteyen kişiler ise, kimlik belgelerini yanında götürerek işlemlerini kolaylıkla yapabilir. Size verilen sözleşmeyi de imzalayarak da işlem tamamlanır.

Vodafone resmi internet sitesi üzerinden de başvuru formunu kolaylıkla doldurarak numaranızı taşıyabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!